More

  Latest Posts

  F1: Etapa de la Silverstone s-ar putea muta in August

  Exista acum o posibilitate ca etapa din Marea Britanie să se mute în August ca urmare a noilor reglementari legate de combaterea virusului.

  Inițial, la Silverstone urmau să fie două curse, pe 26 Iulie și 2 August, dar au apărut noi măsuri legate de primirea cetățenilor străini în țară, ei urmând să intre direct in carantină. Totuși, conducerea cursei nu vrea să renunțe la eveniment.

  Stuart Pringle, manager Silverstone: “Noi ne vom menține datele stabilite și am discutat să ținem etapa chiar la mijlocul lui Iulie, dar recent am găsit spațiu și în August. Eu cred că nu este o problemă majoră pentru a găsi o dată de desfășurare a unui GP. Ce ne trebuie nouă este acceptul guvernului, iar asta poate dura ceva. Legat de perioadă, noi trebuie să rezolvăm cumva ca etapa să se țină, chiar și fără public, iar asta poate pune presiune mare. Sunt multe lucruri de pus la punct ce pun accent pe măsurile necesare pentru combaterea COVID-19 și pentru echipa noastră este ceva absolut nou. Dar totul merge acolo pe o structură fixă. Avem două paddock-uri permanente, așa că nu putem vorbi despre marcarea tuturor zonelor și tot așa.”

  Pringle a mai spus pentru Sky Sports: “Eu cred că Formula 1, ca și campionat, are nevoie de o excepție și trebuie să se înțeleagă că majoritatea etapelor se țin destul de departe fața de zonele urbane, exceptând circuitele stradale. Este o operațiune logistică imensă la mijloc și trebuie ținut cont de datele când materialele necesare vor trebui aduse la circuit și în plus, ce impact pot produce asupra personalului. Aici trebuie clarificat tot. Eu unul cred că e loc de optimism, deoarece dacă datele rămân la fel, totul va merge perfect. Dacă Silverstone se va muta în August, noi putem să mai lucrăm la diverse detalii și sperăm că atunci nu vor mai fi probleme cu carantina și cu restricțiile.”

  Foto-Motorsport.com


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss