More

  Latest Posts

  F1: Este oficial! Daniel Ricciardo trece la Mclaren din 2021

  Este oficial! Australianul Daniel Ricciardo face mutarea de la Renault la Mclaren în sezonul 2021.

  Astfel, Ricci vine în locul lui Carlos Sainz la echipa, numele spaniolului vehiculându-se că va merge la Ferrari în locul lui Sebastian Vettel ce urmează să părăsească gruparea italiană la finele lui 2020.

  Zak Brown, CEO Mclaren: “Să îl aducem pe Daniel este un pas important pentru noi, dar și pentru planul nostru pe termen lung, iar cu siguranță acest transfer va aduce numai lucruri bune. Este o știre bună pentru echipă, parteneri și pentru fani. Vreau să îi aduc un tribut și lui Carlos pentru treaba excelentă pe care a realizat-o pentru noi. E un pilot foarte bun și îi dorim numai bine pentru viitorul său.”

  Si Andreas Seidl, team principal la Mclaren a adăugat: “Daniel este un pilot ce a reușit să câștige curse, iar experiența sa, devotamentul și energia lui reprezintă un adaos important pentru Mclaren, cât și pentru misiunea noastră de a ne întoarce în vârful clasamentului. Cu Daniel și Lando ce vor fi coechipieri, eu cred că vom avea doi piloți care vor fi pe placul nostru, dar și al fanilor și pot ajuta ca echipa să crească. Carlos este un profesionist desăvârșit și este o plăcere să lucrezi cu el și noi vom continua să ne bucurăm de prezența lui și în acest an. Noi îi urăm mult succes în cariera sa asta după ce va părăsi Mclaren.”

  Daniel Ricciardo a debutat în F1 în 2011 alături de HRT. Australianul a mai concurat după la Toro Rosso, Red Bull Racing, acolo unde a obținut 7 victorii de etapă, iar din 2019 până în prezent, el pilotează pentru Renault.

  Foto-Facebook-Daniel Ricciardo

  Sursa: http://gp24.ro

  Photocredit: http://gp24.ro


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss