Latest Posts

F1: Daniel Ricciardo termină cu bine testele din Austria

Vizualizări: 10451

Australianul Daniel Ricciardo a făcut ieri un test oficial înainte de startul în noul sezon.

Testul s-a desfășurat cu bine, echipa folosind monopostul din 2018. Acest test este unul benefic pentru echipă, deoarece se încearcă adaptarea la noile condiții (purtarea măștilor, distanțarea socială etc.)

Ricciardo a făcut 500 de KM pe circuitul Red Bull Ring din Austria totalizând 115 tururi. Astăzi, colegul lui, francezul Esteban Ocon, va efectua și el un test pe circuitul austriac.

Primii care au testat au fost cei de la Mercedes, fiind urmați de Renault. Deja alte trei echipe vor testa in zilele ce vin: Ferrari, Alphatauri și Racing Point. Pentru ultimele două echipe, testele se vor ține la Silverstone și Imola, Ferrari alegând pista de la Fiorano.

Foto-Facebook-Daniel Ricciardo

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss