Latest Posts

F1: Daniel Ricciardo spune că ar putea părăsi F1 din cauza dorinței sale finale.

Vizualizări: 12446

Pilotul Renault, Daniel Ricciardo, a recunoscut că poate pleca departe de F1 dacă simte că un Campionat Mondial nu mai este o posibilitate. Honeybadger-ul a dezvăluit că obiectivul său final în Formula 1 a fost câștigarea unui Campionat Mondial. 

Daniel Ricciardo: Încă se caută Campionatele Mondiale.
Când Daniel Ricciardo a anunțat că va conduce pentru Renault în 2019, existau 2 posibilități. Unul, Australianul a finalizat cu succes o lovitură de master strategică prin semnarea cu o echipă care a fost un factor necunoscut. Sau și scenariul mai realist, el ar lupta pentru poziții care nu înseamnă mult pe o parte inferioară a grilei. Din păcate, a doua situație s-a adeverit.

În Formula 1 este foarte rar să vezi un salt de pilot de la o unitate de vârf la o entitate de mijloc și să obții imediat succesul. Din păcate, Ricciardo a luat o decizie greșită în 2018, dar are încă o șansă să facă lucrurile bune. La vârsta de 30 de ani, timpul se scurge pentru Honeybadger-ul, iar următoarea lui mișcare ar putea foarte bine să decidă cum și unde se încheie cariera sa din F1.

Ricciardo l-a lăsat pe Red Bull pe termenii săi din motive proprii. Dar rămâne faptul că Red Bull a fost întotdeauna o alegere mai bună decât Renault în ceea ce privește victoriile și Campionatele. Piața piloților din F1 este o piață volatilă în care piloții au rareori a doua șanse. Ricciardo are o ocazie rară de a face lucrurile bine, posibil pentru ultima dată.

De curând, Ricciardo a recunoscut că va renunța la F1 dacă șansele sale la un Campionat Mondial vor scăpa. Vorbind la BBC Radio 5, Daniel a spus: „Ținta mea de bază cu toată această călătorie nu a fost doar să ajung în F1. Era să o lase ca si campioană mondială.

„Dar dacă s-ar încheia astăzi, aș fi dezamăgit? O mare parte din mine ar fi pentru că este ceva ce cred cu adevărat că sunt suficient de bun pentru a realiza, așa că aș simți că a fost lăsat să se topească pe masă. „Acesta este scopul final. În ziua în care încetez să mai cred că sunt în stare să mai fac asta, este ziua în care probabil mă vei vedea îndepărtându-mă de sport”.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Dar cu siguranță încă cred că se poate întâmpla asta.”

Din păcate, F1 este un sport în mare măsură dependent de mașină. O echipă ar putea avea piloți de talie mondială, dar fără mașinile potrivite, totul este degeaba.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss