More

  Latest Posts

  F1: Daniel Ricciardo-„Am avut discuții cu Ferrari”

  Pilotul australian Daniel Ricciardo a dezvăluit faptul că acesta a avut discuții cu Ferrari până să se mute la Mclaren.

  El a spus pentru CNN: „Erau deja discuții de câțiva ani și au continuat până în ziua de azi. Nu resping această afirmație, dar nu s-a fructificat această colaborare. Eu nu am ales niciodată să mă arunc cu capul înainte la o ofertă. Toată lumea spunea că e o opțiune foarte bună, desigur, cu numele meu și cunoscutul background al echipei în spate, dar încerc să nu devin emotiv indiferent de situație.”

  Totodată, Daniel a apreciat transferul lui Sainz la Ferrari: „Carlos e destul de fit pentru a intra acolo, așadar nu mă uit la transferul său cu întrebarea: De ce nu eu? Carlos a avut un sezon 2019 destul de bun. Acum e momentul în care își poate demonstra valoarea și cred eu că e o alegere bună pentru Ferrari”.

  Ricci a mai confirmat faptul că purta discuțiile cu Mclaren încă din 2018: „Nu a fost un moment în care mi-a apărut becul deasupra capului meu și să zic: Da, asta vreau să fac de acum. Ca să fiu pe picior de egalitate, nu am remarcat ceva incredibil la Mclaren ca să îmi schimbe părerea despre Renault sau să îmi creeze un moment de „Eu trebuie să merg mai departe de aici”. Discuțiile cu Mclaren le port din 2018 și au continuat de-a lungul timpului. Desigur, nu au fost discuții interminabile. Eu unul că această comparație între cele două echipe nu e corectă”.

  Foto-Facebook-Daniel Ricciardo


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss