Latest Posts

F1: Daniel Ricciardo-“Am avut discuții cu Ferrari”

Vizualizări: 10342

Pilotul australian Daniel Ricciardo a dezvăluit faptul că acesta a avut discuții cu Ferrari până să se mute la Mclaren.

El a spus pentru CNN: “Erau deja discuții de câțiva ani și au continuat până în ziua de azi. Nu resping această afirmație, dar nu s-a fructificat această colaborare. Eu nu am ales niciodată să mă arunc cu capul înainte la o ofertă. Toată lumea spunea că e o opțiune foarte bună, desigur, cu numele meu și cunoscutul background al echipei în spate, dar încerc să nu devin emotiv indiferent de situație.”

Totodată, Daniel a apreciat transferul lui Sainz la Ferrari: “Carlos e destul de fit pentru a intra acolo, așadar nu mă uit la transferul său cu întrebarea: De ce nu eu? Carlos a avut un sezon 2019 destul de bun. Acum e momentul în care își poate demonstra valoarea și cred eu că e o alegere bună pentru Ferrari”.

Ricci a mai confirmat faptul că purta discuțiile cu Mclaren încă din 2018: “Nu a fost un moment în care mi-a apărut becul deasupra capului meu și să zic: Da, asta vreau să fac de acum. Ca să fiu pe picior de egalitate, nu am remarcat ceva incredibil la Mclaren ca să îmi schimbe părerea despre Renault sau să îmi creeze un moment de “Eu trebuie să merg mai departe de aici”. Discuțiile cu Mclaren le port din 2018 și au continuat de-a lungul timpului. Desigur, nu au fost discuții interminabile. Eu unul că această comparație între cele două echipe nu e corectă”.

Foto-Facebook-Daniel Ricciardo

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss