More

  Latest Posts

  F1: Daimler emite o declarație oficială cu privire la viitorul lui Toto Wolff și Mercedes.

  Internetul a luat foc în ultima săptămână, cu câteva zvonuri care sugerează că Toto Wolff, directorul echipei Mercedes, va demisiona. Mai mult, conform mai multor rapoarte, Wolff și Lawrence Stroll au făcut echipă pentru a cumpăra echipei Mercedes AMG F1. Compania-mamă a echipei, Daimler, a emis o declarație oficială prin care se închideau toate zvonurile și se confirmă că Mercedes nu renunța la sport.

  Daimler răspunde la zvonurilor despre echipei Mercedes F1.
  Pentru cei care nu știu, au apărut mai multe rapoarte din Germania, care afirmă că Wolff își va anunța demisia din funcția de director al echipei. Se presupune că Wolff nu ar mai funcționa într-un rol de conducere, ci va rămâne pe Mercedes cu un rol consultativ. Mai mult, unele zvonuri au sugerat că austriacul ar face echipă cu Lawrence Stroll pentru a cumpăra un pachet majoritar în echipă.

  Ei bine, Mercedes a desfăcut aceste zvonuri o dată pentru totdeauna cu o declarație oficială.
  „Speculațiile privind o potențială retragere din Formula 1 continuă să fie nefondate și iresponsabile”, „Sportul a luat măsurile corecte pentru a rezolva consecințele pandemiei Covid-19 și viabilitatea financiară viitoare a acestuia și suntem satisfăcuți de aceste măsuri”.

  „Este intenția noastră clară de a continua concurența în Formula 1 ca echipă de uzina Mercedes-Benz în anii următori și de a face acest lucru cu partenerul nostru Toto Wolff.” Relația lui Wolff cu Mercedes și viitorul echipei în F1 a fost răspândită în mass-media în ultimul timp. Se presupune că Wolff nu se înțelege neapărat cu personalul superior din Stuttgart. Au existat multe raportări despre o presupusă prăpastie între Toto și șeful Daimler, Ola Kallenius.

  Cel mai recent, mai multe rapoarte au sugerat că austriacul era în contradicție cu Daimler cu privire la piloți pentru echipei din 2021. Aparent, Wolff era în favoarea semnării lui George Russell sau a păstrării lui Valtteri Bottas alături de Lewis Hamilton. Cu toate acestea, s-a crezut că Daimler a împins să-l aibă pe Sebastian Vettel în echipă.

  Pentru a adăuga combustibil la foc, Wolff a spus că se va lipi de Mercedes pe termen scurt. Mai mult, austriacul a investit în Aston Martin, despre care a precizat că este o acțiune pur financiară.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss