Latest Posts

F1: Cursele din Japonia și Brazilia sunt puse deja sub semnul întrebării

Vizualizări: 14532

Până și ediția din 2020 a Marelui Premiu al Japoniei se află sub semnul întrebării. În urmă cu câteva zile, existau speranțe că etapa de la Suzuka din Octombrie se poate organiza fără probleme, ținând cont de cum Japonia își controla evoluția pandemiei. Ba mai mult, nu cu ceva timp în urmă se organizau chiar și teste de motorsport pe circuitele din țară. Dar acum, organizatorii GP-ului japonez au anunțat că vânzarea biletelor este suspendată.

Circuitul de la Suzuka a fost închis din 10 Aprilie și nu se va redeschide până pe 10 Mai. Organizatorii evenimentului au clarificat situația: “Data definitivă de redeschidere va fi anunțată în curând.”

Și din Brazilia vin vești, chiar dacă cursă este programată abia în noiembrie. Președintele țării, Jair Bolsonaro, a spus că închiderile activităților din toată lumea sunt cauzate de “isterie”. Federația de automobilism din țară, CBA, le-a oferit fiecărui stat, dar și federațiilor locale, puterea de a decide dacă se vor mai organiza curse în 2020.

Președintele CBA, Waldner Bernardo de Oliveira a declarat: “Reînceperea lucrului va urma strict prevederile emise de autoritățile locale, dar și de către cei din sănătate”.

Sursa: Reuters
Photocredit: Paul Cahier Archive
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Reuters

Latest Posts

Don't Miss