More

  Latest Posts

  F1: Cursele din Japonia și Brazilia sunt puse deja sub semnul întrebării

  Până și ediția din 2020 a Marelui Premiu al Japoniei se află sub semnul întrebării. În urmă cu câteva zile, existau speranțe că etapa de la Suzuka din Octombrie se poate organiza fără probleme, ținând cont de cum Japonia își controla evoluția pandemiei. Ba mai mult, nu cu ceva timp în urmă se organizau chiar și teste de motorsport pe circuitele din țară. Dar acum, organizatorii GP-ului japonez au anunțat că vânzarea biletelor este suspendată.

  Circuitul de la Suzuka a fost închis din 10 Aprilie și nu se va redeschide până pe 10 Mai. Organizatorii evenimentului au clarificat situația: “Data definitivă de redeschidere va fi anunțată în curând.”

  Și din Brazilia vin vești, chiar dacă cursă este programată abia în noiembrie. Președintele țării, Jair Bolsonaro, a spus că închiderile activităților din toată lumea sunt cauzate de “isterie”. Federația de automobilism din țară, CBA, le-a oferit fiecărui stat, dar și federațiilor locale, puterea de a decide dacă se vor mai organiza curse în 2020.

  Președintele CBA, Waldner Bernardo de Oliveira a declarat: “Reînceperea lucrului va urma strict prevederile emise de autoritățile locale, dar și de către cei din sănătate”.

  Sursa: Reuters

  Photocredit: Paul Cahier Archive


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss