GP24 Media

LATEST POSTS

F1: Circuitul de la Portimao poate intra în calendarul sezonului 2020

Vizualizări: 10369

Circuitul portughez Portimao se află în negocieri avansate pentru intrarea în Formula 1.

Oficialii de la circuit au confirmat că traseul poate intra în calendarul lui 2020: “Noi suntem în contact cu FOM și negocierile sunt avansate. Până acum, nimic nu este confirmat, dar ce știm noi este că echipele discută între ele pentru ca acest GP să aibă loc si noi vom lucra din greu ca acest lucru să fie posibil. Noi suntem opțiunea pe care oricine o dorește. Locația, circuitul, facilitățile pe care le avem ce pot asigura distanțarea socială, climatul, hotelurile și impactul scăzut al COVID-19 sunt doar câteva dintre lucrurile ce ne pot ajuta să aducem F1 aici. Cel mai probabil, o decizie se va lua în luna Iulie.”

Ultimul mare premiu al Portugaliei s-a disputat în 1996 pe circuitul de la Estoril.

Foto-Motorsport.com

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES