More

  Latest Posts

  F1: Chase Carey dorește ca 2020 să aibă “între 15-18 etape”

  Din cauza coronavirusului, sezonul 2020 din Formula 1 stă sub semnul întrebării. Deja primele 8 etape s-au amânat/anulat, dar șeful competiției, Chase Carey dorește totuși ca in acest an să fie curse.

  Acesta a declarat că este hotărât să le aducă fanilor curse in acest an odată ce situația globală va permite desfășurarea activităților.

  Din spusele sale, calendarul ar urma să aibă între 15 și 18 etape. În plus există posibilitatea ca data de 29 noiembrie(atunci când sezonul 2020 trebuia să se încheie) să fie depășită, astfel vom avea curse și în decembrie. Totodată acesta a mai zis că se mai pot amâna etape în 2020 odată cu evoluția COVID-19.

  Până acum, rundele din Bahrain, Vietnam, China, Spania și Azerbaidjan sunt amânate și urmează să fie reprogramate, iar Australia și Monaco au fost anulate. Pe lângă acestea, dezvoltarea mașinilor pentru 2021 este împinsă către sezonul 2022 din cauza COVID-19.

  Sursa: Author-Andrei Mangalia

  Photocredit: Formula1.com


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss