GP24 Media

LATEST POSTS

F1: Chase Carey dorește ca 2020 să aibă “între 15-18 etape”

Vizualizări: 14632

Din cauza coronavirusului, sezonul 2020 din Formula 1 stă sub semnul întrebării. Deja primele 8 etape s-au amânat/anulat, dar șeful competiției, Chase Carey dorește totuși ca in acest an să fie curse.

Acesta a declarat că este hotărât să le aducă fanilor curse in acest an odată ce situația globală va permite desfășurarea activităților.

Din spusele sale, calendarul ar urma să aibă între 15 și 18 etape. În plus există posibilitatea ca data de 29 noiembrie(atunci când sezonul 2020 trebuia să se încheie) să fie depășită, astfel vom avea curse și în decembrie. Totodată acesta a mai zis că se mai pot amâna etape în 2020 odată cu evoluția COVID-19.

Până acum, rundele din Bahrain, Vietnam, China, Spania și Azerbaidjan sunt amânate și urmează să fie reprogramate, iar Australia și Monaco au fost anulate. Pe lângă acestea, dezvoltarea mașinilor pentru 2021 este împinsă către sezonul 2022 din cauza COVID-19.

Sursa: Author-Andrei Mangalia
Photocredit: Formula1.com
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES