More

  Latest Posts

  F1: Câteva curse noi pot apărea în 2020

  Conducerea Formulei 1 caută soluții pentru a da drumul la sezonul 2020. 

  Șeful F1, Chase Carey a confirmat că există șanse în 2020 să intre noi curse ce nu se află pe calendarul inițial. Printre traseele ce pot intra in F1 ar fi Imola, Hockenheim și Portimao. Totodată, el a zis că ar fi posibil ca acest sezon să se extindă și în 2021.

  “Muncim din greu încă din Australia să punem la punct un calendar nou și suntem în contact cu majoritatea promotorilor. Noi avem două provocări mari la mijloc, prima este să identificăm locații în care putem ține cursele și să vedem cum putem transporta toate echipamentele necesare pentru organizarea curselor. Suntem în discuții cu toți organizatorii din 2020, dar și alte nume ce nu apar în calendarul sezonului, încercând astfel să explorăm toate opțiunile. Scopul principal este să dăm drumul pe 4-5 Iulie în Austria și e foarte probabil să avem etapă și în weekendul celălalt tot acolo. Suntem deja într-un stadiu avansat pentru a realiza un calendar cu mai multe curse europene până la începutul lui Septembrie, incluzând curse și în tradiționala pauză din August. Ne dorim să concurăm în Eurasia, Asia și America în Septembrie, Octombrie și Noiembrie si să încheiem în Orientul Mijlociu în Decembrie. Sperăm să avem un calendar cu 15 sau 18 curse. Ne așteptăm ca în primele etape să nu avem spectatori, dar sperăm pe la finele sezonului să îi primim înapoi.” a declarat Chase Carey.

  El a mai spus că nu sunt planuri ca acest sezon să se termine în 2021, dar s-ar putea să se întâmple asta. Tot legat de 2021, este încrezător că anul viitor, totul va merge normal: “Ținta principală este ca 2021 să se desfășoare așa cum am plănuit. Avem câteva detalii de rezolvat cum ar fi reînnoirea unor contracte, plus că suntem în discuții cu alte circuite ce pot aduce noutăți atât pentru fani, cât și pentru fanii noștri.”

  Foto-Motorsport.com

  Sursa: http://gp24.ro

  Photocredit: http://gp24.ro


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss