Latest Posts

F1: Câteva curse noi pot apărea în 2020

Vizualizări: 17571

Conducerea Formulei 1 caută soluții pentru a da drumul la sezonul 2020. 

Șeful F1, Chase Carey a confirmat că există șanse în 2020 să intre noi curse ce nu se află pe calendarul inițial. Printre traseele ce pot intra in F1 ar fi Imola, Hockenheim și Portimao. Totodată, el a zis că ar fi posibil ca acest sezon să se extindă și în 2021.

“Muncim din greu încă din Australia să punem la punct un calendar nou și suntem în contact cu majoritatea promotorilor. Noi avem două provocări mari la mijloc, prima este să identificăm locații în care putem ține cursele și să vedem cum putem transporta toate echipamentele necesare pentru organizarea curselor. Suntem în discuții cu toți organizatorii din 2020, dar și alte nume ce nu apar în calendarul sezonului, încercând astfel să explorăm toate opțiunile. Scopul principal este să dăm drumul pe 4-5 Iulie în Austria și e foarte probabil să avem etapă și în weekendul celălalt tot acolo. Suntem deja într-un stadiu avansat pentru a realiza un calendar cu mai multe curse europene până la începutul lui Septembrie, incluzând curse și în tradiționala pauză din August. Ne dorim să concurăm în Eurasia, Asia și America în Septembrie, Octombrie și Noiembrie si să încheiem în Orientul Mijlociu în Decembrie. Sperăm să avem un calendar cu 15 sau 18 curse. Ne așteptăm ca în primele etape să nu avem spectatori, dar sperăm pe la finele sezonului să îi primim înapoi.” a declarat Chase Carey.

El a mai spus că nu sunt planuri ca acest sezon să se termine în 2021, dar s-ar putea să se întâmple asta. Tot legat de 2021, este încrezător că anul viitor, totul va merge normal: “Ținta principală este ca 2021 să se desfășoare așa cum am plănuit. Avem câteva detalii de rezolvat cum ar fi reînnoirea unor contracte, plus că suntem în discuții cu alte circuite ce pot aduce noutăți atât pentru fani, cât și pentru fanii noștri.”

Foto-Motorsport.com

Sursa: https://gp24.ro
Photocredit: https://gp24.ro
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

https://gp24.ro

Latest Posts

Don't Miss