GP24 Media

LATEST POSTS

F1: Carlos Sainz face mutarea la Ferrari în 2021

Vizualizări: 11004

Spaniolul Carlos Sainz face pasul din 2021 la Ferrari, înlocuindu-l astfel pe Sebastian Vettel.

Sainz a semnat un contract pe doi ani cu echipa de la Marranello. Acesta a spus: “Sunt foarte fericit de faptul că voi pilota pentru Ferrari în 2021 și sunt entuziasmat pentru viitorul meu în echipă. Eu mai am totuși un an important în față cu Mclaren și mă voi concentra pe revenirea în competiție anul acesta.”

Mattia Binotto, team principal Ferrari: “Sunt bucuros să anunț că Sainz va concura pe echipa noastră din 2021. Cu deja cinci sezoane în spate, Carlos a demonstrat că este foarte talentat și că are abilitatea tehnică de care echipa noastră are nevoie. Noi ne-am îmbarcat într-un ciclu nou pentru a ajunge înapoi în vârful Formulei 1. Va fi o călătorie lungă, cu dificultățile sale, în principal din cauza situației actuale, dar și a noilor reglementari tehnice, care dintr-o dată au suferit schimbări, iar acest lucru reprezintă o provocare ce trebuie atacată diferit față de cum ne-am gândit noi. Noi credem că o pereche de piloți, în cazul ăsta, Carlos și Charles, ce au talent și personalitate, poate reprezenta cea mai bună combinație pentru a ne atinge țelurile pe care ni le-am propus. Totodată, este și cea mai tânără pereche din ultimii 15 ani pentru Ferrari.”

De-a lungul carierei, Carlos Sainz Jr, fiul dublului campion mondial de raliuri, Carlos Sainz, a concurat pentru Toro Rosso, Renault și Mclaren, aici obținând și prima sa clasare pe podium, locul 3 în Marele Premiu al Braziliei 2019.

Foto-Motorsport.com

Sursa: https://gp24.ro
Photocredit: https://gp24.ro
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES