More

  Latest Posts

  F1: Carlos Sainz face mutarea la Ferrari în 2021

  Spaniolul Carlos Sainz face pasul din 2021 la Ferrari, înlocuindu-l astfel pe Sebastian Vettel.

  Sainz a semnat un contract pe doi ani cu echipa de la Marranello. Acesta a spus: “Sunt foarte fericit de faptul că voi pilota pentru Ferrari în 2021 și sunt entuziasmat pentru viitorul meu în echipă. Eu mai am totuși un an important în față cu Mclaren și mă voi concentra pe revenirea în competiție anul acesta.”

  Mattia Binotto, team principal Ferrari: “Sunt bucuros să anunț că Sainz va concura pe echipa noastră din 2021. Cu deja cinci sezoane în spate, Carlos a demonstrat că este foarte talentat și că are abilitatea tehnică de care echipa noastră are nevoie. Noi ne-am îmbarcat într-un ciclu nou pentru a ajunge înapoi în vârful Formulei 1. Va fi o călătorie lungă, cu dificultățile sale, în principal din cauza situației actuale, dar și a noilor reglementari tehnice, care dintr-o dată au suferit schimbări, iar acest lucru reprezintă o provocare ce trebuie atacată diferit față de cum ne-am gândit noi. Noi credem că o pereche de piloți, în cazul ăsta, Carlos și Charles, ce au talent și personalitate, poate reprezenta cea mai bună combinație pentru a ne atinge țelurile pe care ni le-am propus. Totodată, este și cea mai tânără pereche din ultimii 15 ani pentru Ferrari.”

  De-a lungul carierei, Carlos Sainz Jr, fiul dublului campion mondial de raliuri, Carlos Sainz, a concurat pentru Toro Rosso, Renault și Mclaren, aici obținând și prima sa clasare pe podium, locul 3 în Marele Premiu al Braziliei 2019.

  Foto-Motorsport.com

  Sursa: http://gp24.ro

  Photocredit: http://gp24.ro


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss