GP24 Media

LATEST POSTS

F1 Brazilia: Force India ia măsuri preventive împotriva incidentelor și jafurilor de către infractori

Vizualizări: 18649

Force India va desfășura mai mult personal de securitate în timpul Marelui Premiu al Braziliei. Criminalitatea în jurul circuitului a fost o problemă de mai multe ori în ultimii zece ani, iar echipa de curse dorește să fie în măsură să se ferească de posibilele incidente.

Organizatorul Grand Prix-ului brazilian a anunțat deja că va lua mai multe măsuri pentru a asigura siguranța piloților și a personalului. Cu toate acestea, Force India dorește să controleze tot mai mult. Șeful echipei Otmar Szafnauer a explicat de ce echipa alege acest lucru.

Szafnauer: “Am colaborat cu autoritățile locale și ei spun că ei vin cu ei înșiși mai multe măsuri. Ei ajung să știe când ajungem la circuit și când părăsim din nou circuitul. Cu toate acestea, dorim să fim siguri că am făcut cât mai bine pentru a garanta siguranța oamenilor din echipa noastră “.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Anul trecut, un autobuz cu personalul Mercedes a fost atacat de criminali cu arme. Din cauza incidentului, McLaren și Pirelli au decis să anuleze o sesiune de testare. Nu a fost singurul incident din trecut: în 2007, același incident a avut loc atunci când un autobuz cu angajații Toyota a fost amenințat cu arme de foc și în 2010 Jenson Button a fost atacat, din nou cu o armă de foc când a vrut să părăsească circuitul.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES