Latest Posts

F1 Brazilia: Force India ia măsuri preventive împotriva incidentelor și jafurilor de către infractori

Vizualizări: 19643

Force India va desfășura mai mult personal de securitate în timpul Marelui Premiu al Braziliei. Criminalitatea în jurul circuitului a fost o problemă de mai multe ori în ultimii zece ani, iar echipa de curse dorește să fie în măsură să se ferească de posibilele incidente.

Organizatorul Grand Prix-ului brazilian a anunțat deja că va lua mai multe măsuri pentru a asigura siguranța piloților și a personalului. Cu toate acestea, Force India dorește să controleze tot mai mult. Șeful echipei Otmar Szafnauer a explicat de ce echipa alege acest lucru.

Szafnauer: “Am colaborat cu autoritățile locale și ei spun că ei vin cu ei înșiși mai multe măsuri. Ei ajung să știe când ajungem la circuit și când părăsim din nou circuitul. Cu toate acestea, dorim să fim siguri că am făcut cât mai bine pentru a garanta siguranța oamenilor din echipa noastră “.

Anul trecut, un autobuz cu personalul Mercedes a fost atacat de criminali cu arme. Din cauza incidentului, McLaren și Pirelli au decis să anuleze o sesiune de testare. Nu a fost singurul incident din trecut: în 2007, același incident a avut loc atunci când un autobuz cu angajații Toyota a fost amenințat cu arme de foc și în 2010 Jenson Button a fost atacat, din nou cu o armă de foc când a vrut să părăsească circuitul.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss