More

  Latest Posts

  F1 ar trebui să reconsidere penalizările pentru piloți din timpul curselor, spune Helmut Marko

  Dr Helmut Marko consideră că Formula 1 ar trebui să se gândească din nou la „întregul sistem” al penalizărilor pentru piloti din timpul curselor. După ce Max Verstappen s-a retras cu probleme tehnice, coechipierul său de la Red Bull, Alex Albon, a încercat să-l depășească pe Lewis Hamilton dar a sfârșit într-un derapaj, cei doi atingându-se în virajul 4.

  „Acest tip este un mare ratat!” Spunea Albon furios la radio. După aceea, a fost mai circumspect. „Trebuie să fiu atent la ce spun. Cel mai bun lucru este să nu spun nimic, decât că sunt frustrat”, a declarat Albon.

  Campionul mondial în exercițiu, Lewis Hamilton, a încasat o penalizare de cinci secunde, dar Albon a insistat: „Cred că am fi putut câștiga cu ușurință cursa cu o strategie bună”. „Îl voi suna pe Lewis când vor trece emoțiile”. Oficialul de la Red Bull, Helmut Marko, a declarat pentru un post de televiziune austriac ORF că pedeapsa lui Hamilton a fost „pur și simplu incorectă”.

  „Dacă cineva este evident vinovat și atunci primește doar o pedeapsă de cinci secunde și rămâne astfel în puncte, atunci pur și simplu nu este corect”, a spus el. „Fie că termină al doilea sau al patrulea, cui îi pasă? Ne-a ruinat complet cursa”. „Am avut o situație similară cu Hamilton în Brazilia”, a adăugat Marko. „Și atunci a fost aceeași manevră de bruscare a adversarului”.

  „Cred că este timpul ca Formula 1 să reconsidere întregul sistem”. Vestea bună pentru Red Bull este că echipa crede că are o „mașină foarte bună” pentru 2020. „Honda a livrat ce a promis în ceea ce privește performanțele motorului”, a spus șeful echipei, Christian Horner. „Acum nu ne rămâne decât să rezolvăm câteva probleme de echilibru în calificări. Cred că există potențialul de a bate Mercedes”.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss