GP24 Media

LATEST POSTS

F1 ar trebui să reconsidere penalizările pentru piloți din timpul curselor, spune Helmut Marko

Vizualizări: 17914

Dr Helmut Marko consideră că Formula 1 ar trebui să se gândească din nou la „întregul sistem” al penalizărilor pentru piloti din timpul curselor. După ce Max Verstappen s-a retras cu probleme tehnice, coechipierul său de la Red Bull, Alex Albon, a încercat să-l depășească pe Lewis Hamilton dar a sfârșit într-un derapaj, cei doi atingându-se în virajul 4.

„Acest tip este un mare ratat!” Spunea Albon furios la radio. După aceea, a fost mai circumspect. „Trebuie să fiu atent la ce spun. Cel mai bun lucru este să nu spun nimic, decât că sunt frustrat”, a declarat Albon.

Campionul mondial în exercițiu, Lewis Hamilton, a încasat o penalizare de cinci secunde, dar Albon a insistat: „Cred că am fi putut câștiga cu ușurință cursa cu o strategie bună”. „Îl voi suna pe Lewis când vor trece emoțiile”. Oficialul de la Red Bull, Helmut Marko, a declarat pentru un post de televiziune austriac ORF că pedeapsa lui Hamilton a fost „pur și simplu incorectă”.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

„Dacă cineva este evident vinovat și atunci primește doar o pedeapsă de cinci secunde și rămâne astfel în puncte, atunci pur și simplu nu este corect”, a spus el. „Fie că termină al doilea sau al patrulea, cui îi pasă? Ne-a ruinat complet cursa”. „Am avut o situație similară cu Hamilton în Brazilia”, a adăugat Marko. „Și atunci a fost aceeași manevră de bruscare a adversarului”.

„Cred că este timpul ca Formula 1 să reconsidere întregul sistem”. Vestea bună pentru Red Bull este că echipa crede că are o „mașină foarte bună” pentru 2020. „Honda a livrat ce a promis în ceea ce privește performanțele motorului”, a spus șeful echipei, Christian Horner. „Acum nu ne rămâne decât să rezolvăm câteva probleme de echilibru în calificări. Cred că există potențialul de a bate Mercedes”.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Cosmin Milcu

Cosmin Milcu

Pasionat de mașini, anime și gaming. Optimist convins și mai mereu cu zâmbetul pe buze, iubește anduranța ca pe a doua mamă. Mare fan Porsche și probabil unul dintre puținii nebuni care să vadă integral o cursă de 24 de ore.

RELATED ARTICLES