More

  Latest Posts

  F1: Alte trei runde sunt anulate, Azerbaidjan, Singapore și Japonia

  Cei din conducerea F1 au anunțat astăzi că alte trei etape sunt anulate în acest an.

  Este vorba despre rundele din Azerbaidjan, Singapore și Japonia. Ele sunt anulate din cauza COVID-19, dar și a restricțiilor de circulație impuse de aceste țări. Totodată, primele două etape se țineau pe circuit stradal, iar logistica din spatele acestora era foarte mare.

  F1 a lansat un comunicat în care se precizează următoarele: “Noi suntem încrezători că vom reuși să ne ocupăm de planul nostru in care dorim să avem între 15-18 curse în 2020, sezonul urmând să se termine la mijlocul lui Decembrie în Abu Dhabi, iar o variantă extinsă a calendarului va apărea până în prima etapă din Austria. Ca rezultat al schimbărilor provocate de Covid-19, noi împreună cu promotorii etapelor din Azerbaidjan, Singapore și Japonia, am decis să anulăm cursele de acolo din 2020. Aceste decizii au fost luate datorită schimbărilor apărute în țările în care trebuia să ținem cursele. În același timp, noi facem deja progrese bune împreună cu actuali promotori, cât și cu alții noi organizatori pentru calendarul revizuit și avem deja câteva oferte de la circuite ce nu apar în calendarul actual din F1.”

  F1 a prezentat deja prima parte a calendarului actual, acesta cuprinzând 8 etape europene. Încă se lucrează la etapele extra-europene ca America, Canada. Totodată, Rusia are șanse mari să se țină pe 27 Septembrie.

  Foto-Autosport.com


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss