Latest Posts

F1: Alte trei runde sunt anulate, Azerbaidjan, Singapore și Japonia

Vizualizări: 11052

Cei din conducerea F1 au anunțat astăzi că alte trei etape sunt anulate în acest an.

Este vorba despre rundele din Azerbaidjan, Singapore și Japonia. Ele sunt anulate din cauza COVID-19, dar și a restricțiilor de circulație impuse de aceste țări. Totodată, primele două etape se țineau pe circuit stradal, iar logistica din spatele acestora era foarte mare.

F1 a lansat un comunicat în care se precizează următoarele: “Noi suntem încrezători că vom reuși să ne ocupăm de planul nostru in care dorim să avem între 15-18 curse în 2020, sezonul urmând să se termine la mijlocul lui Decembrie în Abu Dhabi, iar o variantă extinsă a calendarului va apărea până în prima etapă din Austria. Ca rezultat al schimbărilor provocate de Covid-19, noi împreună cu promotorii etapelor din Azerbaidjan, Singapore și Japonia, am decis să anulăm cursele de acolo din 2020. Aceste decizii au fost luate datorită schimbărilor apărute în țările în care trebuia să ținem cursele. În același timp, noi facem deja progrese bune împreună cu actuali promotori, cât și cu alții noi organizatori pentru calendarul revizuit și avem deja câteva oferte de la circuite ce nu apar în calendarul actual din F1.”

F1 a prezentat deja prima parte a calendarului actual, acesta cuprinzând 8 etape europene. Încă se lucrează la etapele extra-europene ca America, Canada. Totodată, Rusia are șanse mari să se țină pe 27 Septembrie.

Foto-Autosport.com

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss