GP24 Media

LATEST POSTS

F1: Altă săptămână, altă amânare: Canada

Vizualizări: 15337

Este oficial, GP-ul Canadei este amânat.

Cursa din Canada devine astfel cea de-a șaptea amânare pentru 2020. Programată inițial pentru 14 iunie, cursa urmează să fie reprogramată pentru o altă dată ulterioară.

Astfel, Franța ar urma să deschidă sezonul 2020, dar și acolo sunt deja semne de întrebare, deoarece COVID-19 se manifestă destul de puternic în Hexagon.

Până acum, GP-urile amânate sunt: Bahrain, Vietnam, China, Olanda, Spania, Azerbaidjan și Canada, iar cele anulate: Australia și Monaco. Cele amânate urmează să fie reprogramate.

Sursa: Author-Andrei Mangalia
Photocredit: Autosport.com
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES