GP24 Media

LATEST POSTS

F1: Alain Prost este de părere că întoarcerea lui Alonso la Renault nu este doar o lovitură de marketing

Vizualizări: 14331

Alain Prost este de părere că motivațiile lui Sebastian Vettel au avut legătură cu un posibil parteneriat dintre acesta și Renault. În schimb, Renault a semnat cu Fernando Alonso pentru 2021 în timp ce Vettel a recunoscut că ceva discuții au avut loc. “Au ales o variantă diferită, dar asta nu schimbă cu nimic planurile mele pentru viitor, spune Vettel”.

Prost a recunoscut că Renault au luat în considerare și varianta Valtteri Bottas. “Au fost luați în calcul cei trei mari campioni: Fernando Alonso, Sebastian Vettel și Valtteri Bottas,” declara legenda F1 pentru RMC Sport. “În ceea ce-l privește pe Vettel a fost un pic mai complicat întrucât încă nu este clar care sunt motivațiile acestuia.

“Era o alegere dificilă și pentru Valtteri deoarece momentan are la dispoziție cel mai bun monopost din competiție. Nu ne doream neapărat pe cineva ca soluție de rezervă, ci un pilot care să fie 100% motivat cu privire la acest proiect.” Prost admite însă că departamentul de marketing al echipei este foarte bucuros de alegerea lui Fernando Alonso.

F1: Alain Prost este de părere că întoarcerea lui Alonso la Renault nu este doar o lovitură de marketing

“O alegere bazată strict pe impactul de marketing ar fi o mare greșeală ,” spune acesta, “dar pe de altă parte reducerea costurilor este urmărită de toți constructorii din F1. “Este normal să existe și o latură de marketing, dar aceasta să nu fie punctul principal de atracție.” Într-adevăr, Alonso este unul dintre cei mai mari piloți din Formula 1, dar mulți se întreabă ce impact va avea caracterul destul de dificil al acestuia în relația cu echipa.

“Am discutat cu el pe seama acestui subiect,” recunoaște Prost. “Să fim cinstiți, asta este partea cea mai dificilă la el, dar recunoaște asta. “El spune că a lucrat mult la acest aspect și că ultimii ani l-au schimbat mult în bine.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Alonso îl va înlocui în cadrul echipei pe Daniel Ricciardo care a semnat deja cu McLaren, în schimb australianul a declarat că nu are de gând să-i facă viața mai ușoară spaniolului permițându-i să testeze monopostul Renault în zilele de antrenamente libere. “Am auzit replicile ‘ajutați-l pe Fernando Alonso’. El nu are nevoie de niciun fel de ajutor” spunea Ricciardo.

Liderul echipei Cyril Abiteboul, spune că o altă opțiune pentru Alonso ar fi să testeze monopostul specificație 2018 pe care echipa la pregătit recent pentru pregătirile preliminare ale Grand Prix-ului Austriei. Încă este valabilă această opțiune,” declara francezul, “dar nu e sigură întru totul. Deocamdată nu avem un plan stabilit cu privire la asta.”

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Cosmin Milcu

Cosmin Milcu

Pasionat de mașini, anime și gaming. Optimist convins și mai mereu cu zâmbetul pe buze, iubește anduranța ca pe a doua mamă. Mare fan Porsche și probabil unul dintre puținii nebuni care să vadă integral o cursă de 24 de ore.

RELATED ARTICLES