GP24 Media

LATEST POSTS

F1: A sosit weekendul de Marele Premiu al Italiei. (Programa TV)

Marele Premiu al Italiei
Vizualizări: 10194

Marele Premiu al Italiei va fi a doua cursă din acest an care încorporează noua calificare Sprint Race. Prin urmare, are un program diferit pentru Weekend.

Deci, ce va aduce Marele Premiu al Italiei anul acesta? Având formatul Sprint Race ar putea fi un avantaj pentru Ferrari… Sau va fi a 8-a victorie anul acesta pentru Max Verstappen în mașina lui Red Bull Racing F1 sau o a 3-a victorie pentru Lewis Hamilton cu Mercedes AMG F1. Bucurați-vă de vizionarea Marelui Premiu al Italiei.

Programul și orele de vizionare TV pentru Marele Premiu al Italiei:

Marele Premiu al Italiei

Programul din acest weekend (după ora României): 

Vineri 10 Septembrie:

  • Antrenamente libere 1: 15:30-16:30
  • Calificări (pentru cursa de Sprint): 19:00-20:00

Sâmbăta 11 Septembrie:

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

  • Antrenamente libere 2: 13:00-14:00
  • Calificări prin Cursa Sprint (pentru cursa principala): 17:30-18:00

Duminica 12 Septembrie:

  • Cursa: 16:00

Toate sesiunile cat si cursa se pot urmări pe canalele: F1 TV Pro, Digi Sport, Digi 4k, Telekom Sport si Look Sport. 

Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

Sursa: GP24
Photocredit: Getty Images
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES