Latest Posts

F1 a dezvăluit o nouă grafică care susține eforturile campionatului de a produce un motor hibrid alimentat 100% sustenabil

Vizualizări: 20252

F1 a dezvăluit o nouă grafică care susține eforturile campionatului de a produce un motor hibrid alimentat 100% sustenabil în 2025.

În 2025, F1 își propune să dezvăluie noul motor de Formula 1 – unitatea de putere hibridă de a doua generație – care va fi net zero carbon și va fi alimentat cu un combustibil sustenabil avansat.

Discuțiile cu companiile de combustibil, pentru a face acest combustibil în volumele cerute de sport, dar și de lumea largă, sunt în faze avansate.

Această lucrare va avea un impact global – o cale suplimentară alături de electrificare, care ar putea avea un impact mult mai mare și benefic pentru mediu.

Combustibilii 100% durabili reduc impactul asupra mediului al tuturor mașinilor rutiere noi și existente pe bază de ICE la nivel global (dintre care se estimează că vor fi 1,4 miliarde pe drumuri până în 2030, dintre care doar 8% sunt estimate a fi pur electrice) – și, de asemenea, au un impact potențial asupra unora dintre cele mai mari sectoare de emisii de transport rutier greu, transport maritim și aviație.

Actuala unitate de putere hibridă F1 este cea mai eficientă din lume, oferind mai multă putere folosind mai puțin combustibil și, prin urmare, CO2, decât orice altă mașină. Tehnologia care există deja în F1 alături de un model de combustibil durabil are potențialul de a fi un moment de schimbare.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

F1 poate continua să fie un lider pentru industria auto și să colaboreze cu sectorul energetic și auto pentru a furniza primul motor hibrid cu combustie internă cu zero carbon net din lume, care reduce enorm emisiile de carbon în întreaga lume.

Căutați noul logo în timpul Marelui Premiu Sao Paulo 2021 și Sprint și nu numai.

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

Sursa: Formula 1
Photocredit: Formula 1
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Formula 1

Latest Posts

Don't Miss