More

  Latest Posts

  F1 2021 – Yuki Tsunoda

  După aproape un deceniu de absență, Japonia va reveni cu un pilot în Formula 1, în persoana lui Yuki Tsunoda. Talentatul pilotul japonez va concura în 2021 pentru Alpha Tauri, echipa mică a celor de la Red Bull Racing.

  Cu un sezon excelent în Formula 2 anul trecut, Yuki Tsunoda și-a asigurat, în mod nesperat, locul în Formula 1 pentru 2021. Astfel, japonezul îl va înlocui pe Daniil Kvyat în cadrul echipei italiene, urmând să fie coechipier cu Pierre Gasly în acest sezon.

  De altfel, japonezul a impresionat în testele din Bahrain, fiind mereu o prezență constantă în fruntea clasamentelor. Mai mult de atât, el a fost mai mereu mai rapid decât Pierre Gasly, ori, acest lucru nu este de lepădat pentru cel mai tânăr pilot prezent la startul noului sezon de Formula 1.

  Cu siguranță, aportul celor de la Honda a fost determinant în aducerea sa în Formula 1, dar, fără îndoială, talentul este de necontestat. Dacă alți piloți debutanți mizează pe sprijin extern imens, Tsunoda a fost unul dintre protagoniștii sezonului 2020 în Formula 2, ratând de puțin titlul seriei. Chiar și așa, cel mai probabil, dat fiind monopostul avut la dispoziție în 2021, Tsunoda este marele favorit la titlul de Rookie of The Year în Formula 1.

  Misiunea micuțului japonez nu va fi una deloc facilă, știută fiind presiunea sub care sunt puși piloții proiectului Red Bull Racing. Chiar și așa, o evoluție briliantă coroborată cu eventuale modificări de structură la echipa mare, l-ar putea arunca în viitorul nu foarte îndepărtat la echipa mare, Red Bull Racing.

   

  Sursa: GP24

  Photocredit: F1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss