Latest Posts

F1 2021 – Nicholas Latifi

Vizualizări: 14416

Continuăm prezentarea piloților care vor concura sezonul viitor în Formula 1 cu Nicholas Latifi. Canadianul a fost unul dintre piloții care au stârnit controverse în 2020, grație evoluțiilor nu tocmai fericite, dar și datorită faptului că a fost învins de o manieră categorică de George Russell.

În urma evoluțiilor constante din Formula 2 din 2019, Nicholas Latifi a obținut un loc în Formula 1 în 2020. Canadianul a fost fără îndoială cel mai slab dintre piloții care au luat parte sezonul în Marele Circ. Chiar și așa, el a avut câteva evoluții notabile.

În 2021, Latifi va fi din nou sub presiune, mai ales că va rămâne fără contract la final de sezon. Din nou, el va fi coechipier cu Russell, tânărul pilot britanic fiind unul dintre talentele foarte promițătoare din Formula 1. Astfel, misiunea canadianului nu va fi una deloc ușoară.

În teste, canadianul nu a ieșit prea mult în evidență fiind mai mereu în umbra lui Russell. Chiar și așa, ritmul noului monopost pare mult îmbunătățit față de anul trecut, iar asemeni coechipierul său, Latifi poate demonstra multe cu un Williams cât de cât performant.

Cu Nicholas Latifi și cu noul monopost al celor de la Williams ne vom reîntâlni începând cu 28 martie, atunci când este programat primul grand prix din 2021, în nocturna din Bahrain.

Sursa: GP24
Photocredit: Williams
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24

Latest Posts

Don't Miss