GP24 Media

LATEST POSTS

F1 2021 – Nicholas Latifi

Vizualizări: 13793

Continuăm prezentarea piloților care vor concura sezonul viitor în Formula 1 cu Nicholas Latifi. Canadianul a fost unul dintre piloții care au stârnit controverse în 2020, grație evoluțiilor nu tocmai fericite, dar și datorită faptului că a fost învins de o manieră categorică de George Russell.

În urma evoluțiilor constante din Formula 2 din 2019, Nicholas Latifi a obținut un loc în Formula 1 în 2020. Canadianul a fost fără îndoială cel mai slab dintre piloții care au luat parte sezonul în Marele Circ. Chiar și așa, el a avut câteva evoluții notabile.

În 2021, Latifi va fi din nou sub presiune, mai ales că va rămâne fără contract la final de sezon. Din nou, el va fi coechipier cu Russell, tânărul pilot britanic fiind unul dintre talentele foarte promițătoare din Formula 1. Astfel, misiunea canadianului nu va fi una deloc ușoară.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

În teste, canadianul nu a ieșit prea mult în evidență fiind mai mereu în umbra lui Russell. Chiar și așa, ritmul noului monopost pare mult îmbunătățit față de anul trecut, iar asemeni coechipierul său, Latifi poate demonstra multe cu un Williams cât de cât performant.

Cu Nicholas Latifi și cu noul monopost al celor de la Williams ne vom reîntâlni începând cu 28 martie, atunci când este programat primul grand prix din 2021, în nocturna din Bahrain.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sursa: GP24
Photocredit: Williams
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES