More

  Latest Posts

  F1 2021 – Nicholas Latifi

  Continuăm prezentarea piloților care vor concura sezonul viitor în Formula 1 cu Nicholas Latifi. Canadianul a fost unul dintre piloții care au stârnit controverse în 2020, grație evoluțiilor nu tocmai fericite, dar și datorită faptului că a fost învins de o manieră categorică de George Russell.

  În urma evoluțiilor constante din Formula 2 din 2019, Nicholas Latifi a obținut un loc în Formula 1 în 2020. Canadianul a fost fără îndoială cel mai slab dintre piloții care au luat parte sezonul în Marele Circ. Chiar și așa, el a avut câteva evoluții notabile.

  În 2021, Latifi va fi din nou sub presiune, mai ales că va rămâne fără contract la final de sezon. Din nou, el va fi coechipier cu Russell, tânărul pilot britanic fiind unul dintre talentele foarte promițătoare din Formula 1. Astfel, misiunea canadianului nu va fi una deloc ușoară.

  În teste, canadianul nu a ieșit prea mult în evidență fiind mai mereu în umbra lui Russell. Chiar și așa, ritmul noului monopost pare mult îmbunătățit față de anul trecut, iar asemeni coechipierul său, Latifi poate demonstra multe cu un Williams cât de cât performant.

  Cu Nicholas Latifi și cu noul monopost al celor de la Williams ne vom reîntâlni începând cu 28 martie, atunci când este programat primul grand prix din 2021, în nocturna din Bahrain.

  Sursa: GP24

  Photocredit: Williams


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss