GP24 Media

LATEST POSTS

F1 2021 – Kimi Raikkonen

Vizualizări: 11190

Continuăm prezentarea piloților participanți în 2021 în Formula 1 cu nimeni altul decât Kimi Raikkonen. Veteranul finlandez va concura, la fel ca în ultimele două sezoane, pentru Alfa Romeo.

La 20 de ani de la debutul său în Formula 1, Kimi Raikkonen este în continuare unul dintre cei mai populari piloți din Marele Circ. Finlandezul, cunoscut pentru felul său nonconformist de a fi, va concura din nou pentru Alfa Romeo în ceea ce ar putea fi ultimul său sezon competițional.

La fel ca în 2019 și 2020, finlandezul speră să obțină măcar un podium alături de echipa sa. Momentan, în mandatul său la Alfa Romeo, el are doar un loc patru obținut la Interlagos în 2019. Chiar și așa, momentele de sclipire nu au lipsit, el arătând cu brio că încă are talentul care l-a ajutat în 2007 să devină campion mondial.

Și în 2021, Antonio Giovinazzi va fi coechipierul lui Kimi Raikkonen la Alfa Romeo. Asemeni celorlaltor două sezoane anterioare, finlandezul pare favorit în lupta internă. Totuși, dacă vedem sezonul trecut, Giovinazzi i-a pus probleme serioase lui Raikkonen. Prin urmare, 2021 ar putea fi ultima ocazie de a-l vedea pe finlandez în acțiune.

Sursa: GP24
Photocredit: Alfa Romeo
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES