More

  F1 2021 – Kimi Raikkonen

  Continuăm prezentarea piloților participanți în 2021 în Formula 1 cu nimeni altul decât Kimi Raikkonen. Veteranul finlandez va concura, la fel ca în ultimele două sezoane, pentru Alfa Romeo.

  La 20 de ani de la debutul său în Formula 1, Kimi Raikkonen este în continuare unul dintre cei mai populari piloți din Marele Circ. Finlandezul, cunoscut pentru felul său nonconformist de a fi, va concura din nou pentru Alfa Romeo în ceea ce ar putea fi ultimul său sezon competițional.

  La fel ca în 2019 și 2020, finlandezul speră să obțină măcar un podium alături de echipa sa. Momentan, în mandatul său la Alfa Romeo, el are doar un loc patru obținut la Interlagos în 2019. Chiar și așa, momentele de sclipire nu au lipsit, el arătând cu brio că încă are talentul care l-a ajutat în 2007 să devină campion mondial.

  Și în 2021, Antonio Giovinazzi va fi coechipierul lui Kimi Raikkonen la Alfa Romeo. Asemeni celorlaltor două sezoane anterioare, finlandezul pare favorit în lupta internă. Totuși, dacă vedem sezonul trecut, Giovinazzi i-a pus probleme serioase lui Raikkonen. Prin urmare, 2021 ar putea fi ultima ocazie de a-l vedea pe finlandez în acțiune.

  Sursa: GP24

  Photocredit: Alfa Romeo  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.