More

  Latest Posts

  F1 2021 – George Russell

  Continuăm prezentarea piloților din Formula 1 cu George Russell. Tânărul pilot britanic a fost una dintre revelațiile sezonului trecut și este în continuare unul dintre cele mai promițătoare talente din Marele Circ.

  2020 a fost un sezon excepțional din punct de vedere al performanțelor pentru George Russell. Britanicul a fost foarte aproape de victorie la prima sa cursă pentru Mercedes, iar doar neșansa și o pană lentă l-au oprit pe Russell să își treacă numele pe lista selectă a învingătorilor de GP.

  Din nefericire, în 2021, Russell va fi din nou limitat în a-și etala adevăratul talent, fiind la ultimul sezon din contractul său cu Williams. Dacă va performa la fel ca până acum și dacă situația de la Mercedes îi va deveni favorabilă, britanicul va avea prima șansă la a semna un acord cu Mercedes începând cu 2022.

  În 2021, misiunea sa în cadrul echipei Williams va fi una foarte ușoară, cel puțin la prima vedere. Nicholas Latifi nu a demonstrat prea multe în 2020, fiind într-o antiteză perfectă cu Russell. Chiar și așa, surprizele au fost numeroase în trecut, dar nici George Russell nu este vreun debutant rătăcit în Formula 1.

  Per total, 2021 va fi un sezon capital pentru viitorul lui Russell. Dacă își va demonstra valoarea, Mercedes nu mai are nici o scuză în a-l rata în 2022. Totuși, dacă ne amintim de precedentul Ocon, Russell ar trebui să fie precaut asupra viitorului său alături de gruparea germană.

  Sursa: GP24

  Photocredit: Williams


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss