GP24 Media

LATEST POSTS

F1 2021 – George Russell

Vizualizări: 10610

Continuăm prezentarea piloților din Formula 1 cu George Russell. Tânărul pilot britanic a fost una dintre revelațiile sezonului trecut și este în continuare unul dintre cele mai promițătoare talente din Marele Circ.

2020 a fost un sezon excepțional din punct de vedere al performanțelor pentru George Russell. Britanicul a fost foarte aproape de victorie la prima sa cursă pentru Mercedes, iar doar neșansa și o pană lentă l-au oprit pe Russell să își treacă numele pe lista selectă a învingătorilor de GP.

Din nefericire, în 2021, Russell va fi din nou limitat în a-și etala adevăratul talent, fiind la ultimul sezon din contractul său cu Williams. Dacă va performa la fel ca până acum și dacă situația de la Mercedes îi va deveni favorabilă, britanicul va avea prima șansă la a semna un acord cu Mercedes începând cu 2022.

În 2021, misiunea sa în cadrul echipei Williams va fi una foarte ușoară, cel puțin la prima vedere. Nicholas Latifi nu a demonstrat prea multe în 2020, fiind într-o antiteză perfectă cu Russell. Chiar și așa, surprizele au fost numeroase în trecut, dar nici George Russell nu este vreun debutant rătăcit în Formula 1.

Per total, 2021 va fi un sezon capital pentru viitorul lui Russell. Dacă își va demonstra valoarea, Mercedes nu mai are nici o scuză în a-l rata în 2022. Totuși, dacă ne amintim de precedentul Ocon, Russell ar trebui să fie precaut asupra viitorului său alături de gruparea germană.

Sursa: GP24
Photocredit: Williams
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES