More

  Latest Posts

  F1 2021 – Antonio Giovinazzi

  Continuăm prezentarea piloților participanți în 2021 în Formula 1 cu Antonio Giovinazzi. Unicul reprezentant al Italiei în Formula 1 va concura pentru al treilea sezon consecutiv pentru Alfa Romeo.

  În 2020, Giovinazzi a avut puține momente în care a ieșit în evidență. Dacă în 2019 a fost lider vreme câteva tururi în Singapore, tânărul pilot italian nu a făcut nimic notabil în 2020. Sigur, nici monopostul nu l-a ajutat prea mult anul trecut, dar nici el nu a fost în forma cea mai bună cu putință.

  Mai mult, el a tremurat până spre final de sezon cu privire la locul său în Formula 1. Dacă inițial, Mick Schumacher a fost aproape să semneze cu Alfa Romeo, în cele din urmă, fiul lui Michael Schumacher a ales să concureze pentru Haas în 2021. Astfel, Antonio Giovinazzi și-a salvat locul în Formula 1 pentru cel puțin încă un an.

  Pentru al treilea sezon la rând, Giovinazzi va face echipă cu nimeni altul decât Kimi Raikkonen. Până acum, el a fost mai mereu în umbra finlandezului, fiind văzut de mulți dintre specialiști ca fiind pilotul numărul doi la Alfa Romeo. Dacă va dori să-și păstreze locul pentru 2022, italianul va trebui să-și îmbunătățească ritmul de cursă și să înceapă să-l învingă pe Raikkonen.

  Scurt spus, 2021 va fi anul decisiv în cariera lui Giovinazzi. Dacă italianul va performa conform așteptărilor, el va rămâne în Formula 1. În mod contrar, el va face un pas mare în spate, cel mai probabil în mondialul de anduranță, acolo unde, numele său este deja vehiculat în legătură cu proiectul Ferrari de la clasa Le Mans Hypercar.

  Sursa: GP24

  Photocredit: Formula 1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss