Latest Posts

F1 2021 – Antonio Giovinazzi

Vizualizări: 11002

Continuăm prezentarea piloților participanți în 2021 în Formula 1 cu Antonio Giovinazzi. Unicul reprezentant al Italiei în Formula 1 va concura pentru al treilea sezon consecutiv pentru Alfa Romeo.

În 2020, Giovinazzi a avut puține momente în care a ieșit în evidență. Dacă în 2019 a fost lider vreme câteva tururi în Singapore, tânărul pilot italian nu a făcut nimic notabil în 2020. Sigur, nici monopostul nu l-a ajutat prea mult anul trecut, dar nici el nu a fost în forma cea mai bună cu putință.

Mai mult, el a tremurat până spre final de sezon cu privire la locul său în Formula 1. Dacă inițial, Mick Schumacher a fost aproape să semneze cu Alfa Romeo, în cele din urmă, fiul lui Michael Schumacher a ales să concureze pentru Haas în 2021. Astfel, Antonio Giovinazzi și-a salvat locul în Formula 1 pentru cel puțin încă un an.

Pentru al treilea sezon la rând, Giovinazzi va face echipă cu nimeni altul decât Kimi Raikkonen. Până acum, el a fost mai mereu în umbra finlandezului, fiind văzut de mulți dintre specialiști ca fiind pilotul numărul doi la Alfa Romeo. Dacă va dori să-și păstreze locul pentru 2022, italianul va trebui să-și îmbunătățească ritmul de cursă și să înceapă să-l învingă pe Raikkonen.

Scurt spus, 2021 va fi anul decisiv în cariera lui Giovinazzi. Dacă italianul va performa conform așteptărilor, el va rămâne în Formula 1. În mod contrar, el va face un pas mare în spate, cel mai probabil în mondialul de anduranță, acolo unde, numele său este deja vehiculat în legătură cu proiectul Ferrari de la clasa Le Mans Hypercar.

Sursa: GP24
Photocredit: Formula 1
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24

Latest Posts

Don't Miss