Latest Posts

F1 2019 Romanian Championship: Victorie pentru Renault la Suzuka în Tier 1

Vizualizări: 13664

Tier 1 al F1 2019 Romania Championship a poposit la Suzuka, Japonia.

Cursa a fost una spectaculoasă, în prim plan fiind duelurile între Kimi și David, dar și un moment mai controversat, atunci când coechipierul lui David, Adi, este împins de un Renault, exact la intrarea pe linia boxelor.

În cele din urmă, tot un Renault a obținut victoria, acesta fiind pilotat de Tudor 900. Legend, colegul său de echipă, vine pe locul 2, iar David-Mercedes ocupă locul 3, iar cu această clasare, aduce titlul la constructori în sezonul 2 al F1 2019 Romania.

F1 2019 Romanian Championship: Victorie pentru Renault la Suzuka în Tier 1

Piloții ce au terminat în puncte sunt următorii: Adi-Mercedes, Jumb3xX-Alfa Romeo, HostileN1-Red Bull Racing, Lair-Haas, Cozmin-Toro Rosso, Bucșa-Toro Rosso și Bogdan Toma-Mclaren.

Următoarea oprire pentru Tier 1 va fi în Mexic în data de 27 Mai. Cursa va fi live pe Twitch: Cosmiin62.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Foto-F1 2019 Romanian Championship

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss