GP24 Media

LATEST POSTS

F1 2019 Ro: Victorie pentru Legend în Texas

Vizualizări: 9965

Tier 1 al F1 2019 Romanian Championship a poposit pe Circuit of the Americas.

Renault a ținut capul de afiș la această rundă, victoria fiind obținută de Legend. Cursa a avut numeroase momente spectaculoase care au reușit să atragă atenția publicului într-un mod plăcut.

Pe locul secund a venit Jumb3xX-Alfa Romeo, chiar dacă el a încheiat pe 4, acesta a urcat pe podium, deoarece piloții din fața sa au avut penalizări. Locul 3 i-a revenit lui David-Mercedes ce deja și-a asigurat titlul de campion pentru acest sezon.

Numele ce au terminat în puncte sunt: Alex Piriță-Racing Point, Tudor 900-Renault, Blurixe-Toro Rosso, F1 RO Milan, Adi-Mercedes, Lair-Haas și PIT F1.

Penultima etapă din sezonul 2 al F1 2019 Ro se va ține pe 10 Iunie la Interlagos, live pe Twitch: Cosmiin62.

 

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES