Latest Posts

F1 2019 Ro: Dublă pentru Renault, titlu pentru David

Vizualizări: 21925

Mexicul a reprezentat o nouă oprire pentru Tier 1 al F1 2019 Romanian Championship.

David a prins pole-ul și pleacă bine la start. Acesta avea să simtă presiunea lui Legend care după câteva tururi preia conducerea cursei.

De-a lungul cursei, am avut parte de lupte interesante în pluton, iar pe final, duelul pentru victorie era unul fraticid între cei de la Renault cu David liber arbitru în spatele lor.

Până la urmă, jucătorul Legend-Renault câștigă cursa. Locul 2 a fost ocupat de coechipierul său la echipă, nou-venitul Johnnnn. Pe 3 a sosit David-Mercedes, iar cu această clasare, el devine noul campion național al sezonului 2. Acesta este cel de-al doilea titlu pentru jucător, ceea ce îl face dublu campion național overall.

Piloții ce au sosit în puncte: Alex Piriță-Racing Point, Jumb3xX-Alfa Romeo, Adi-Mercedes, Lair-Haas, Cozmin-Toro Rosso, Pandekoi-Ferrari și Gigel-Ferrari.

Următoarea etapă se va desfășura pe Circuit of the Americas pe 3 Iunie live pe canalul de Twitch: Cosmiin62.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss