GP24 Media

LATEST POSTS

F1 2019 Ro: Cursa strânsă în Rusia în Tier 1

Vizualizări: 9927

Traseul de la Sochi, Rusia a reprezentat cea de-a șaisprezecea oprire pentru Tier 1 al F1 2019 Romanian Championship.

Prima linie le-a revenit celor de la Renault, cu Legend în pole. Începutul cursei a fost marcat de un carambol în virajul 2, în urmă acestuia, Safety-Car-ul a intrat pe circuit.

De-a lungul cursei, am avut parte de numeroase dueluri incitante, nume precum DS, David, Alex Piriță, And554rei și mulți alții reușind să acapareze publicul prin luptele lor.

În cele din urmă, jucătorul And554rei-Renault reușește prima sa victorie la debutul în Tier 1. Alex Piriță-Racing Point încheie pe locul 2 la 3 secunde în spatele câștigătorului. Legend-Renault prinde la limită locul 3, în ultimul tur, el întâmpină probleme tehnice, dar reușește să termine pe podium.

Adi-Mercedes, David-Mercedes, Pandekoi-Ferrari, Jumb3xX-Alfa Romeo, DS-RED Bull Racing, Andrei Tanca-Haas și HostileN1-Red Bull Racing prind locurile în puncte.

Următoarea oprire pentru Tier 1 va fi pe legendarul circuit de la Suzuka, Japonia, în data de 20 Mai, live pe Twitch: Cosmiin62.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES