More

  Latest Posts

  F1 2019 Ro: Cursa strânsă în Rusia în Tier 1

  Traseul de la Sochi, Rusia a reprezentat cea de-a șaisprezecea oprire pentru Tier 1 al F1 2019 Romanian Championship.

  Prima linie le-a revenit celor de la Renault, cu Legend în pole. Începutul cursei a fost marcat de un carambol în virajul 2, în urmă acestuia, Safety-Car-ul a intrat pe circuit.

  De-a lungul cursei, am avut parte de numeroase dueluri incitante, nume precum DS, David, Alex Piriță, And554rei și mulți alții reușind să acapareze publicul prin luptele lor.

  În cele din urmă, jucătorul And554rei-Renault reușește prima sa victorie la debutul în Tier 1. Alex Piriță-Racing Point încheie pe locul 2 la 3 secunde în spatele câștigătorului. Legend-Renault prinde la limită locul 3, în ultimul tur, el întâmpină probleme tehnice, dar reușește să termine pe podium.

  Adi-Mercedes, David-Mercedes, Pandekoi-Ferrari, Jumb3xX-Alfa Romeo, DS-RED Bull Racing, Andrei Tanca-Haas și HostileN1-Red Bull Racing prind locurile în puncte.

  Următoarea oprire pentru Tier 1 va fi pe legendarul circuit de la Suzuka, Japonia, în data de 20 Mai, live pe Twitch: Cosmiin62.

   


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss