Latest Posts

F1 2019 RO Championship: Cursă strânsă la Spa în Tier 1

Vizualizări: 17482

Etapa cu numărul 13 din Tier 1 al F1 2019 Romanian Championship s-a desfășurat pe cel mai lung traseu din acest sezon, Spa-Francorchamps.

Manșa de concurs a adus numeroase bătălii spectaculoase pentru poziții în puncte, racing-ul fiind unul foarte strâns.

Deși pilotul Mercedes, David trece primul linia de start/sosire, el a primit o penalizare in joc de 5 secunde, astfel victoria revenindu-i player-ului Jumb3xX aka Kimi la volanul monopostului Alfa Romeo. Legend-Renault prinde locul 3.

Piloții ce au terminat manșa în puncte sunt: Alex Piriță-Racing Point, Andrei aka KN1-Haas, Pandekoi-Ferrari, DS-Red Bull Racing, Bucșă-Toro Rosso, Cozmin-Toro Rosso și Adi-Mercedes.

Miercurea viitoare, 29 Aprilie, F1 2019 Romanian Championship Tier 1 ajunge la Monza, Italia. Cursa va fi live pe canalul de Twitch: Cosmiin62.

Sursa: Author-Andrei Mangalia
Photocredit: Facebook-F1 2019 Romanian Championship (Facebook)
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Author-Andrei Mangalia

Latest Posts

Don't Miss