More

  Latest Posts

  F1 2019: Esteban Ocon un candidat pentru a deveni Coechipier cu George Russell la Williams

  Williams ar fi „nebună” să nu considere Esteban Ocon să-și umple locul final în 2019, spune șeful echipei, Claire Williams.

  George Russell a fost confirmat ca unul dintre piloții echipei pentru anul viitor, după ce a semnat un acord multianual. Dar Williams nu a avut cel de-al doilea pilot pentru sezonul următor, având în vedere opțiunile lor cu Serghei Sirotkin și Robert Kubica.

  Sergey Sirotkin și Lance Stroll sunt piloții aflați în prezent în echipă, dar Lance Stroll este așteptat să se alăture.

  „Încă mai facem o mulțime de lucruri de evaluare a diferitelor opțiuni de pe piață”, a declarat Williams pentru Sky Sports. Bineînțeles că Esteban este pe listă. Ar fi prost să nu ne uităm la el ca o opțiune viabilă”.

  Sergey Sirotkin și Lance Stroll sunt piloții aflați în prezent în echipă, dar Lance Stroll este așteptat să se alăture echipei Force India după ce tatăl său a cumpărat recent echipa.

  Sirotkin se străduiește să strălucească anul acesta într-un automobil care sa dovedit de a fi critic lent, în timp ce Kubica a fost numit pilot de rezervă al lui Williams, când a pierdut un loc de curse în 2018 la Sirotkin.

  Împreună cu Ocon, Russell rămâne legat de Mercedes, iar Williams este puțin probabil să numească doi piloți asociați cu o echipă rivală. Acum două luni, McLaren a recunoscut că relația lui Ocon cu Mercedes a fost un factor în decizia lor de a numi Lando Norris ca înlocuitor al lui Stoffel Vandoorne.

  Dar tânărul francez este foarte apreciat în F1 și este considerat unul dintre viitorii sportivi.

  Photocredit: SkySports


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss