More

  Latest Posts

  F.R.A.S prezintă Campionatul Național Digital pe Circuit

  Din cauza coronavirusului, motorsportul românesc a luat o pauză forțată, deși multe campionate trebuiau deja sa își desfășoare activitatea. Cum nu a fost posibil, Federația Română de Automobilism Sportiv a decis lansarea unui campionat virtual numit Campionatul Național Digital pe Circuit Betano și un posibil rival pentru Racing League Romania.

  Campionatul va avea 8 etape, iar acestea sunt: Silverstone-18 Aprilie(et.1), Red Bull Ring-25 Aprilie, Nurburgring-2 Mai, Barcelona-9 Mai, Mugello-16 Mai, Imola-23 Mai, Spa-Francorchamps-30 Mai, iar finala se va ține pe Motorpark România-6 Iunie.

  Precalificările se vor ține din duminica de după cursă până în vinerea de dinaintea etapei, iar primii 30 se vor duela sâmbăta, atunci când au loc cele două manșe de concurs.

  În campionat pot participa piloții licențiați FRAS pe 2020 ce au înscrierea gratuită, dar și nelicențiați. Pentru aceștia, obtinerea licenței este simpla. Costul acesteia este de 20 de euro pentru tot sezonul, iar per etapă se va percepe o taxă de înscriere de 5 euro.

  Premiile sunt unele pe măsură. Pentru cei care au licență FRAS și concurează în acest campionat vor avea în 2021 licență gratuită, iar pentru gamerii campioni se vor asigura cursuri de pilotaj la școlile acreditate de federație.

  Cerințele pentru a concura sunt următoarele: sistem de operare Windows, un volan sau simulator (recomandarea noastră este să aveți un volan cu o rotație de peste 900 de grade) și jocul Assetto Corsa (cel simplu). Atenție! Jocul trebuie să fie achiziționat pe Steam pentru a juca în multiplayer. Toții concurenții vor folosi același material de concurs: Mercedes Benz AMG GT3.

  Acțiunea va putea fi urmărită pe canalul de Youtube al FRAS, dar și pe tv la Pro X în direct.

   

  Sursa: Author-Andrei Mangalia

  Photocredit: Fras.ro


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss