More

  Latest Posts

  F.R.A.S oprește tot și în Mai. Dar ce anume?

  Din păcate, COVID-19 forțează Federația Română de Automobilism Sportiv să amâne și evenimentele din Mai. Dar aici vom vorbi despre ce se amână pentru luna viitoare.

  Raliurile au de suferit. Prima etapă din 2020, Raliul Harghitei programat pentru 1-2 ale lunii urmează să fie reprogramat. Totodată și runda a doua, Raliul Aradului, ia o pauză. Cursa era prima de macadam, dar și prima reprezentație europeană din 2020, mai exact în European Rally Trophy și Balkan Rally Trophy. Aceeași situație se aplică și pentru Campionatul de Raliuri pentru Vehicule Istorice și cel de Rally2.

  Noutatea sezonului 2020 din Naționalul de Viteză în Coastă, Baia Mare (30-31 Mai) este pusă pe linie moartă. Totodată și etapa a doua din Super Rally Mangalia (9 Mai) este amânată.

  Primele două etape din Naționalul de Rally-Raid, Tulcea(1-3 Mai) și Satu Mare (22-24 Mai) sunt oprite. La Off-road, situația nu este nici acolo roz, etapele de Trial-Sighișoara(8-10 Mai) respectiv Prundu(15-17 Mai) sunt suspendate. Și prima etapă din Campionatul mare de Off-road, Slănic Moldova (28-31 Mai) are aceeași soartă.

  Campionatele de macadam sunt și ele trase pe dreapta. Prima rundă de Slalom Paralel de la Sibiu(16 Mai) și etapa 1 de Rallycross-Bradu (30-31 Mai) mai exact.

  Competițiile de circuit sunt de asemenea oprite și ele. Runda a doua din Campionatul Național de Viteză pe Circuit pentru Vehicule Istorice-Transilvania Motor Ring(23-24 Mai), Drift-Mariapocs(9-10 Mai), Autoslalom Brăila, etapele 1 și 2(16-17 Mai), Klausenburg Retro Racing-Baia Mare(30-31 Mai) sunt cursele ce sunt amânate.

  Totodată în această lună trebuia să pornească și noul campionat național aflat sub egida federației: Super Slalom(2-3 Mai Ploiești respectiv 23-24 Mai Constanța). Ambele runde sunt amânate din păcate.

  Federația română de automobilism sportiv deja lucrează la un calendar nou și cât mai accesibil pentru sportivi. Toate cursele menționate aici vor fi reprogramate.

  Sursa: Author-Andrei Mangalia

  Photocredit: Facebook-Federatia Română de Automobilism Sportiv


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss