Latest Posts

F.R.A.S oprește tot și în Mai. Dar ce anume?

Vizualizări: 23215

Din păcate, COVID-19 forțează Federația Română de Automobilism Sportiv să amâne și evenimentele din Mai. Dar aici vom vorbi despre ce se amână pentru luna viitoare.

Raliurile au de suferit. Prima etapă din 2020, Raliul Harghitei programat pentru 1-2 ale lunii urmează să fie reprogramat. Totodată și runda a doua, Raliul Aradului, ia o pauză. Cursa era prima de macadam, dar și prima reprezentație europeană din 2020, mai exact în European Rally Trophy și Balkan Rally Trophy. Aceeași situație se aplică și pentru Campionatul de Raliuri pentru Vehicule Istorice și cel de Rally2.

Noutatea sezonului 2020 din Naționalul de Viteză în Coastă, Baia Mare (30-31 Mai) este pusă pe linie moartă. Totodată și etapa a doua din Super Rally Mangalia (9 Mai) este amânată.

Primele două etape din Naționalul de Rally-Raid, Tulcea(1-3 Mai) și Satu Mare (22-24 Mai) sunt oprite. La Off-road, situația nu este nici acolo roz, etapele de Trial-Sighișoara(8-10 Mai) respectiv Prundu(15-17 Mai) sunt suspendate. Și prima etapă din Campionatul mare de Off-road, Slănic Moldova (28-31 Mai) are aceeași soartă.

Campionatele de macadam sunt și ele trase pe dreapta. Prima rundă de Slalom Paralel de la Sibiu(16 Mai) și etapa 1 de Rallycross-Bradu (30-31 Mai) mai exact.

Competițiile de circuit sunt de asemenea oprite și ele. Runda a doua din Campionatul Național de Viteză pe Circuit pentru Vehicule Istorice-Transilvania Motor Ring(23-24 Mai), Drift-Mariapocs(9-10 Mai), Autoslalom Brăila, etapele 1 și 2(16-17 Mai), Klausenburg Retro Racing-Baia Mare(30-31 Mai) sunt cursele ce sunt amânate.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Totodată în această lună trebuia să pornească și noul campionat național aflat sub egida federației: Super Slalom(2-3 Mai Ploiești respectiv 23-24 Mai Constanța). Ambele runde sunt amânate din păcate.

Federația română de automobilism sportiv deja lucrează la un calendar nou și cât mai accesibil pentru sportivi. Toate cursele menționate aici vor fi reprogramate.

Sursa: Author-Andrei Mangalia
Photocredit: Facebook-Federatia Română de Automobilism Sportiv
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Author-Andrei Mangalia

Latest Posts

Don't Miss