Latest Posts

F1- Mercedes prelungește cu Hamilton și Russel: Niciodată nu am fost mai înfometați după succes!

Vizualizări: 7844

F1- Nu se prevede un final de carieră pentru Lewis Hamilton! Mercedes prelungește contractele cu el, dar și cu George Russell, până la sfârșitul anului 2025. Obiectiv: Să câștigăm din nou titluri.

Lewis Hamilton, de șapte ori campion mondial, va rămâne în clasa regină a sporturilor cu motor. Joi, înaintea Marelui Premiu al Italiei de la Monza, echipa Mercedes a anunțat o dublă prelungire a contractului cu Lewis Hamilton și cu coechipierul său George Russell. Amândoi vor rămâne alături de Săgețile Argintii până la finalul sezonului 2025.

Aceasta a fost însoțită cu luni întregi de speculații cu privire la viitorul lui Hamilton. Pentru șeful echipei Toto Wolff, rezultatul negocierilor contractuale a fost întotdeauna clar: “A fost întotdeauna doar o formalitate că vom continua împreună – și ne tragem toată energia pentru a confirma acest lucru în mod public.”

F1

Hamilton: Nu ne vom opri până când nu vom avea din nou succes
Pe lângă calitățile sale pe pistă, Wolff spune că Hamilton excelează ca lider și pilon al echipei. “Aceste calități de lider sunt cruciale în momentul în care ne concentrăm să concurăm din nou pentru campionatul mondial”, subliniază șeful echipei Mercedes.

“Niciodată nu am fost mai înfometați de succes”, spune chiar Hamilton. “Am învățat din fiecare succes, dar și din fiecare eșec. Continuăm să ne urmărim visele, continuăm să luptăm, indiferent cât de mare este provocarea, și vom câștiga din nou. Povestea noastră nu s-a terminat încă, suntem hotărâți să realizăm mai mult împreună și nu ne vom opri până când nu vom reuși.”

Hamilton a pilotat cu motorul Mercedes în întreaga sa carieră. Mai întâi cu McLaren, iar din 2013 cu echipa de uzină Mercedes din Brackley. În acest timp, el a câștigat șapte titluri de campion mondial și a obținut 103 victorii, 195 de podiumuri și 104 pole position-uri. Când contractul său se va încheia după sezonul 2025, el va privi înapoi la un total de 13 ani alături de echipa de uzină – cel mai de succes cuplu pilot și echipă din istorie.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

“Visăm să fim cei mai buni în fiecare zi și am lucrat împreună în ultimii zece ani pentru a atinge acest obiectiv”, adaugă Hamilton. “Să ajungi în vârf nu se întâmplă peste noapte sau într-o perioadă scurtă de timp, este nevoie de angajament, muncă și dedicare și a fost o onoare să câștig un loc în cărțile de istorie alături de această echipă incredibilă.”

F1

Mercedes: Russell, varianta perfectă alături de Hamilton
Alături de Hamilton, coechipierul său George Russell va continua să concureze și el pentru campionii seriei 2014-2021. “Continuarea lucrului cu actualul nostru cuplu de piloți a fost o decizie simplă”, explică Wolff. “Avem cea mai puternică pereche de piloți din pluton și ambii piloți joacă un rol crucial în cadrul echipei pentru a ne duce mai departe. Forța și stabilitatea pe care le oferă sunt foarte importante pentru succesul nostru viitor.”

Russell s-a alăturat echipei de juniori a echipei în 2017, a progresat la Williams, clientul Mercedes, și a fost promovat la echipa de uzină ca coechipier alături de Hamilton în 2022.

“După ce am ajuns în cockpit-ul Mercedes anul trecut, am vrut să răsplătesc încrederea pe care Toto și restul echipei au avut-o în mine”, a declarat Russell. “Am făcut câțiva pași importanți în ultimele luni și mergem din ce în ce mai bine ca echipă. Aștept cu nerăbdare să mă bazez pe acest impuls în 2024 și 2025, în timp ce ne concentrăm pe revenirea în top.”

Wolff îl laudă pe pilotul său ca fiind una dintre personalitățile de top ale generației sale: “A răsplătit încrederea pe care i-am acordat-o atunci când l-am promovat ca pilot de curse în 2022”. În chiar primul său sezon la Mercedes, Russell a obținut primul pole position în Ungaria în 2022 și prima victorie în GP în Brazilia. În ciuda unui sezon dificil pentru echipă, cu o mașină slabă din punctul de vedere al echipei de curse, care este obișnuită cu succesul.

“Ca pilot, el combină viteza incredibilă cu spiritul unui luptător adevărat”, spune Wolff. “Dar el aduce și o inteligență și o atenție la detalii care îl vor ajuta să continue să crească, să se dezvolte și să se îmbunătățească. Se potrivește perfect pentru echipă și suntem foarte entuziasmați să continuăm colaborarea noastră în anii următori.”

GP24 PronoContest, jocul 100% gratuit de Pronosticuri Formula 1:

F1
Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

Mai multe știri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiți AICI.

Sursa: GP24 Media
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor: TricouMania

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 Media

Latest Posts

Don't Miss