More

  Latest Posts

  Extreme E: Chip Ganassi se înscrie în competiție

  Cunoscuta echipă americană Chip Ganassi Racing a anunțat că se înscrie și în noul campionat electric Extreme E.

  CV-ul americanilor este unul destul de impresionant: 7 titluri de campioană în IndyCar, 4 Indy500, 4 titluri în Champcar, victorii în NASCAR, IMSA și Le Mans cu Ford GT. Pentru aceștia, reprezintă intrarea în sfera curselor electrice.

  “Extreme E este o idee foarte diferită față de ce am făcut până acum, dar asta reprezintă viitorul sporturilor cu motor. Când am lansat echipa în 1990, unul dintre factorii principali a fost inovația. Mereu am fost pasionat să forțez toate posibilitățile, iar Extreme E este exemplul perfect. Reprezintă o oportunitate în motorsport în care se folosesc cele mai noi tehnologii ce poate atrage un pic tânăr alături de sport. Absolut tot ce este legat de Exterme E este fain, de la mașină, formatul curselor până la tehnologia folosită. Abia așteptăm să debutăm în campionat și să contribuim la dezvoltarea sa.” a spus Chip Ganassi.

  Primul sezon din Extreme E va debuta în 2021.

  Foto-Facebook-Chip Ganassi Racing

  Sursa: http://gp24.ro
  Photocredit: http://gp24.ro

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  http://gp24.ro

  Latest Posts

  Don't Miss