GP24 Media

LATEST POSTS

Extreme E: Chip Ganassi se înscrie în competiție

Vizualizări: 10574

Cunoscuta echipă americană Chip Ganassi Racing a anunțat că se înscrie și în noul campionat electric Extreme E.

CV-ul americanilor este unul destul de impresionant: 7 titluri de campioană în IndyCar, 4 Indy500, 4 titluri în Champcar, victorii în NASCAR, IMSA și Le Mans cu Ford GT. Pentru aceștia, reprezintă intrarea în sfera curselor electrice.

“Extreme E este o idee foarte diferită față de ce am făcut până acum, dar asta reprezintă viitorul sporturilor cu motor. Când am lansat echipa în 1990, unul dintre factorii principali a fost inovația. Mereu am fost pasionat să forțez toate posibilitățile, iar Extreme E este exemplul perfect. Reprezintă o oportunitate în motorsport în care se folosesc cele mai noi tehnologii ce poate atrage un pic tânăr alături de sport. Absolut tot ce este legat de Exterme E este fain, de la mașină, formatul curselor până la tehnologia folosită. Abia așteptăm să debutăm în campionat și să contribuim la dezvoltarea sa.” a spus Chip Ganassi.

Primul sezon din Extreme E va debuta în 2021.

Foto-Facebook-Chip Ganassi Racing

Sursa: https://gp24.ro
Photocredit: https://gp24.ro
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES