More

  Latest Posts

  Extinderea proiectului Junior Motorsport in toata tara este deja o realitate.

  După ce anul de înființare 2021 a adus un succes răsunător, proiectul Junior Motorsport este deja în curs de extindere în toată tara. În acest fel, modelul Fast-Safe-Fun se răspândește în beneficiul copiilor din toate colturile tarii, clubul devenind astfel o pepiniera pentru sustenabilitatea și dezvoltarea durabila a motorsportului romanesc.

  Partenerii Junior Motorsport vor trece printr-un proces de instruire, pentru a se acomoda cu metodele de lucru ale clubului și pentru a le aplica pe plan local. „Am hotărât dezvoltam colaborarea cu parteneri locali în sistem de franciza pentru a avea un curriculum și metode comune de instruire a copiilor și pentru a le putea oferi maximul de cunoștințe și experiență cu costuri rezonabile și într-un timp relativ redus”.

  Junior Motorsport

  „Sunt, întradevăr, foarte bucuros până acum am găsit colaboratori pasionați și cu viziune comuna, și sunt sigur generația de piloți instruiți în cadrul clubului fi una de aur pentru motorsportul romanesc. Sper mai mulți parteneri vor adera în curând în acest proiect, și în scurt timp vom acoperi toată tara”, a declarat Georgios Ladopoulos, inițiatorul proiectului.

  Așadar, în momentul de fata s-au stabilit deja parteneriate în mai mult de 18 județe, iar până la sfârșitul anului, discuțiile cu alți parteneri locali vor fi finalizate, clubul acoperind toată tara. În felul acesta, infrastructura clubului se pune la dispoziția  partenerilor locali cât și a copiilor, care vor fi instruiți de ei, rezultatul fiind unul benefic pentru toți cei implicați.

  Pentru anul 2022, se are în vedere o creștere semnificativa a numărului de piloți Junior Motorsport, o parte dintre ei pregătindu-se deja intre și în alte campionate naționale sub îndrumarea atenta a instructorilor clubului. În paralel, extinderea flotei auto pentru acoperirea noilor necesitați este în plin proces de desfășurare, pauza competițională de iarna oferind un bun prilej pentru pregătirea acesteia.

  Junior Motorsport

  Junior Motorsport este un proiect dedicat copiilor, care-și doresc facă un prim pas spre motorsport, păstrând totodată bugete rezonabile, fără a cere investiții în material sportiv sau consumabile din partea părinților. Piloții tineri au la dispoziție mașinile clubului, atât la antrenamente cât și la competiții, toate având aceleași performante.

  Sistemul de instruire, conceput și dezvoltat de Junior Motorsport sub deviza Fast-Safe-Fun, este unul care aduce un echilibru intre joaca și performanta, copiii fiind foarte repede prinși de plăcerea pilotajului sportiv. În cadrul programului de pregătire, interacțiunea, atât cu instructorul cât și intre ei, este constructivă, și le permite piloților tineri ajungă la performante deosebite într-un timp foarte scurt.

  Junior Motorsport

  Mai multe știri despre Campionatului de Super Slalom găsiți AICI.

  Sursa: Comunicat Junior Motorsport

  Photocredit: Boboaca Ilie Marius


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss