Latest Posts

Extinderea proiectului Junior Motorsport in toata tara este deja o realitate.

Vizualizări: 15358

După ce anul de înființare 2021 a adus un succes răsunător, proiectul Junior Motorsport este deja în curs de extindere în toată tara. În acest fel, modelul Fast-Safe-Fun se răspândește în beneficiul copiilor din toate colturile tarii, clubul devenind astfel o pepiniera pentru sustenabilitatea și dezvoltarea durabila a motorsportului romanesc.

Partenerii Junior Motorsport vor trece printr-un proces de instruire, pentru a se acomoda cu metodele de lucru ale clubului și pentru a le aplica pe plan local. „Am hotărât dezvoltam colaborarea cu parteneri locali în sistem de franciza pentru a avea un curriculum și metode comune de instruire a copiilor și pentru a le putea oferi maximul de cunoștințe și experiență cu costuri rezonabile și într-un timp relativ redus”.

Junior Motorsport

„Sunt, întradevăr, foarte bucuros până acum am găsit colaboratori pasionați și cu viziune comuna, și sunt sigur generația de piloți instruiți în cadrul clubului fi una de aur pentru motorsportul romanesc. Sper mai mulți parteneri vor adera în curând în acest proiect, și în scurt timp vom acoperi toată tara”, a declarat Georgios Ladopoulos, inițiatorul proiectului.

Așadar, în momentul de fata s-au stabilit deja parteneriate în mai mult de 18 județe, iar până la sfârșitul anului, discuțiile cu alți parteneri locali vor fi finalizate, clubul acoperind toată tara. În felul acesta, infrastructura clubului se pune la dispoziția  partenerilor locali cât și a copiilor, care vor fi instruiți de ei, rezultatul fiind unul benefic pentru toți cei implicați.

Pentru anul 2022, se are în vedere o creștere semnificativa a numărului de piloți Junior Motorsport, o parte dintre ei pregătindu-se deja intre și în alte campionate naționale sub îndrumarea atenta a instructorilor clubului. În paralel, extinderea flotei auto pentru acoperirea noilor necesitați este în plin proces de desfășurare, pauza competițională de iarna oferind un bun prilej pentru pregătirea acesteia.

Junior Motorsport

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Junior Motorsport este un proiect dedicat copiilor, care-și doresc facă un prim pas spre motorsport, păstrând totodată bugete rezonabile, fără a cere investiții în material sportiv sau consumabile din partea părinților. Piloții tineri au la dispoziție mașinile clubului, atât la antrenamente cât și la competiții, toate având aceleași performante.

Sistemul de instruire, conceput și dezvoltat de Junior Motorsport sub deviza Fast-Safe-Fun, este unul care aduce un echilibru intre joaca și performanta, copiii fiind foarte repede prinși de plăcerea pilotajului sportiv. În cadrul programului de pregătire, interacțiunea, atât cu instructorul cât și intre ei, este constructivă, și le permite piloților tineri ajungă la performante deosebite într-un timp foarte scurt.

Junior Motorsport

Mai multe știri despre Campionatului de Super Slalom găsiți AICI.

Sursa: Comunicat Junior Motorsport
Photocredit: Boboaca Ilie Marius
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Comunicat Junior Motorsport

Latest Posts

Don't Miss