Latest Posts

Experienţa de la Ferrari a lui Kvyat „un beneficiu” pentru Toro Rosso

Vizualizări: 15622
Şeful tehnic Toro Rosso, Jody Egginton spune că anul Ferrari al lui Daniil Kvyat în afara F1 le oferă atât pilotului Rus cât şi echipei plusuri care sunt deja simţite în pre-sezon.
Kvyat a revenit la Toro Rosso anul acesta încercând să îşi restarteze cariera Formula 1 după ce a fost dat afară din line-up-ul Red Bull în 2017.
Pilotul Rus a petrecut anul trecut la Ferrari ca pilot de simulator, dobândind detalii intime în legătură cu operaţiunile echipei Italiene, lucru care a creat noi oportunităţi pentru Toro Rosso potrivit lui Egginton.
„A petrecut mult timp în simulator pentru Ferrari iar acest lucru este un beneficiu pentru noi,” spune Egginton. „Când un pilot revine după o perioadă de separare, are experienţe noi şi un outlook now, iar tipul petrecut de Daniel a fost benefic, pentru că a avut timp să reflecteze asupra anumitor lucruri şi a putut să se concentreze.
„Feedback-ul său a fost foarte folositor pentru că are referinţe bune. A fost foarte clar în legătură cu ceea ce a simţit de la maşină iniţial.
„Este foarte motivat şi face o treabă foarte bună. Apreciem foarte mult tot ce face. Este bine să îl avem înapoi înarmat cu multă experienţă anterioară. Ne aminteşte de anumite lucruri şi ne oferă mult feedback foarte folositor. Este de foarte mare ajutor echipei.”
Foto-credit: Scuderia Toro Rosso
Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss