Experienţa de la Ferrari a lui Kvyat „un beneficiu” pentru Toro Rosso

Şeful tehnic Toro Rosso, Jody Egginton spune că anul Ferrari al lui Daniil Kvyat în afara F1 le oferă atât pilotului Rus cât şi echipei plusuri care sunt deja simţite în pre-sezon.
Kvyat a revenit la Toro Rosso anul acesta încercând să îşi restarteze cariera Formula 1 după ce a fost dat afară din line-up-ul Red Bull în 2017.
Pilotul Rus a petrecut anul trecut la Ferrari ca pilot de simulator, dobândind detalii intime în legătură cu operaţiunile echipei Italiene, lucru care a creat noi oportunităţi pentru Toro Rosso potrivit lui Egginton.
„A petrecut mult timp în simulator pentru Ferrari iar acest lucru este un beneficiu pentru noi,” spune Egginton. „Când un pilot revine după o perioadă de separare, are experienţe noi şi un outlook now, iar tipul petrecut de Daniel a fost benefic, pentru că a avut timp să reflecteze asupra anumitor lucruri şi a putut să se concentreze.
„Feedback-ul său a fost foarte folositor pentru că are referinţe bune. A fost foarte clar în legătură cu ceea ce a simţit de la maşină iniţial.
„Este foarte motivat şi face o treabă foarte bună. Apreciem foarte mult tot ce face. Este bine să îl avem înapoi înarmat cu multă experienţă anterioară. Ne aminteşte de anumite lucruri şi ne oferă mult feedback foarte folositor. Este de foarte mare ajutor echipei.”
Foto-credit: Scuderia Toro Rosso
Sursa:
Photocredit:

Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports.

Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
With the New GP24 App youreceive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

Race Calendar & Standings
 • GP of Germany

  Hockenheimring

  28
  July

 • GP of Hungary

  Hungaroring

  04
  August

 • GP of Belgium

  Spa Francorchamps

  01
  September

 • GP of Italy

  Monza

  08
  September