More

  Latest Posts

  Există un termen pentru Sebastian Vettel la un posibil acord cu Aston Martin Racing?

  Sebastian Vettel are doar câteva zile pentru a decide dacă vrea să se alăture echipei Racing Point – care urmează să devină Aston Martin – în 2021. Aceasta este afirmația corespondentei Auto Bild, Bianca Garloff, care reițește că termenul limită pentru 31 iulie se leagă de o clauză din contractul actual al lui Sergio Perez.

  La 31 iulie, începe antrenamentul pentru cursele consecutive ale Silverstone. „Conform informațiilor noastre, Vettel trebuie doar să fie de acord. Apoi el are locul”, susține Garloff. Șeful Mercedes, Toto Wolff, care a cumpărat recent acțiuni la noul proiect Aston Martin al lui Lawrence Stroll, încurajează patrupedul campion mondial să se înscrie.

  „Sebastian este un campion mondial de patru ori cu multă viteză și experiență tehnică”, a spus el. „El ar fi, de asemenea, un instrument de marketing important pentru Aston Martin”. Cu toate acestea, fostul șofer al F1, Nick Heidfeld, crede că colegul său german se confruntă cu „o decizie foarte dificilă”.

  El a spus inițial că a vrut să continue doar cu o echipă de top, dar acum spune că vrea doar un „pachet bun”, a spus Heidfeld pentru Sky Deutschland. „După mine, asta înseamnă că a deschis ușa pentru ca vrea să rămână cu siguranță în Formula 1”.

  De asemenea, Vettel ar primi un „Mercedes roz” în cursa pentru anul următor, a spus Heidfeld și „Dacă te uiți la performanțele actuale ale Ferrari, Aston Martin ar fi o îmbunătățire”. „Cred că este o opțiune bună pe termen mediu pentru el”, a spus Heidfeld. „Motorul Mercedes este și el potrivit, dar Sebastian ar fi un mare ajutor pentru echipă”. „Cu experiența sa, Sebastian poate face, fără îndoială, diferența pentru orice echipă cu ambiții serioase”.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss