Latest Posts

Există un termen pentru Sebastian Vettel la un posibil acord cu Aston Martin Racing?

Vizualizări: 23911

Sebastian Vettel are doar câteva zile pentru a decide dacă vrea să se alăture echipei Racing Point – care urmează să devină Aston Martin – în 2021. Aceasta este afirmația corespondentei Auto Bild, Bianca Garloff, care reițește că termenul limită pentru 31 iulie se leagă de o clauză din contractul actual al lui Sergio Perez.

La 31 iulie, începe antrenamentul pentru cursele consecutive ale Silverstone. „Conform informațiilor noastre, Vettel trebuie doar să fie de acord. Apoi el are locul”, susține Garloff. Șeful Mercedes, Toto Wolff, care a cumpărat recent acțiuni la noul proiect Aston Martin al lui Lawrence Stroll, încurajează patrupedul campion mondial să se înscrie.

„Sebastian este un campion mondial de patru ori cu multă viteză și experiență tehnică”, a spus el. „El ar fi, de asemenea, un instrument de marketing important pentru Aston Martin”. Cu toate acestea, fostul șofer al F1, Nick Heidfeld, crede că colegul său german se confruntă cu „o decizie foarte dificilă”.

El a spus inițial că a vrut să continue doar cu o echipă de top, dar acum spune că vrea doar un „pachet bun”, a spus Heidfeld pentru Sky Deutschland. „După mine, asta înseamnă că a deschis ușa pentru ca vrea să rămână cu siguranță în Formula 1”.

De asemenea, Vettel ar primi un „Mercedes roz” în cursa pentru anul următor, a spus Heidfeld și „Dacă te uiți la performanțele actuale ale Ferrari, Aston Martin ar fi o îmbunătățire”. „Cred că este o opțiune bună pe termen mediu pentru el”, a spus Heidfeld. „Motorul Mercedes este și el potrivit, dar Sebastian ar fi un mare ajutor pentru echipă”. „Cu experiența sa, Sebastian poate face, fără îndoială, diferența pentru orice echipă cu ambiții serioase”.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss