More

  Latest Posts

  Sesiune de teste excelenta la debut pentru Academy GP si Jacopo Hosciuc

  Duminica, 3 martie, pe circuitul Autodromo del Levante, localizat langa orasul italian Bari, echipa Academy GP, de la clasa PreMoto3 din CIV, si-a desfasurat primul test oficial premergator sezonului 2019. Cu o zi in urma, pe circuitul mini Airola ,team manager-ul Roberto Marchetti a organizat cateva sesiuni pentru a-i pune pe cei doi tineri piloti in situatia de a fi rapizi cu usurinta.

  Debutul oficial pentru noile motociclete Racetech-PreMoto3 si pentru proaspat formata echipa a fost foarte pozitiv. Jacopo Hosciuc, pilot oficial GP24, dupa o sesiune initiala de intelegere a tabloului de bord, a apreciat calitatile excelente de stabilitate ale sasiului.

  Lucrurile au stat diferit pentru Edoardo Savioli. Dublul campion al clasei PitBike a aratat niste calitati de necontestat la debutul pe rotile mari, insa, evident, trebuie sa depuna mult mai mult efort pentru a se obisnui cu dimensiunile unui circuit full-size. Ucenicia sa se arata deja a fi fructoasa, datorita sfaturilor pretioase primite de la tatal sau. Cel mai bun tur al sau, 1:53.30, a fost stabilit la sfarsitul zilei, fiind mai lent decat coechipierul Jacopo cu 9 zecimi de secunda. Calea de progresare a celor doi va continua in urmatorul test oficial, ce se va desfasura pe circuitul Misano Adriatico, pe 12 si 13 martie. La sfarsitul acelor 2 zile, Edoardo va decide daca va participa sau nu in Campionatul Italian (CIV).

  Traseul din Bari poseda caracteristici tehnice excelente, un numar impresionant de campioni venind aici pentru a testa in timpul iernii. Administratia circuitului, asigurata de noii patroni, Aci-Vallelunga, a aratat un profesionalism ce a condus la un progres vizibil, care insa mai trebuie rafinat prin detalii cum ar fi punctele de prim ajutor si o clinica medicala.

  • Sursa: Academy GP / Jacopo Hosciuc
  • Photocredit: Academy GP

  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss