Latest Posts

Sesiune de teste excelenta la debut pentru Academy GP si Jacopo Hosciuc

Vizualizări: 22746

Duminica, 3 martie, pe circuitul Autodromo del Levante, localizat langa orasul italian Bari, echipa Academy GP, de la clasa PreMoto3 din CIV, si-a desfasurat primul test oficial premergator sezonului 2019. Cu o zi in urma, pe circuitul mini Airola ,team manager-ul Roberto Marchetti a organizat cateva sesiuni pentru a-i pune pe cei doi tineri piloti in situatia de a fi rapizi cu usurinta.

Debutul oficial pentru noile motociclete Racetech-PreMoto3 si pentru proaspat formata echipa a fost foarte pozitiv. Jacopo Hosciuc, pilot oficial GP24, dupa o sesiune initiala de intelegere a tabloului de bord, a apreciat calitatile excelente de stabilitate ale sasiului.

Lucrurile au stat diferit pentru Edoardo Savioli. Dublul campion al clasei PitBike a aratat niste calitati de necontestat la debutul pe rotile mari, insa, evident, trebuie sa depuna mult mai mult efort pentru a se obisnui cu dimensiunile unui circuit full-size. Ucenicia sa se arata deja a fi fructoasa, datorita sfaturilor pretioase primite de la tatal sau. Cel mai bun tur al sau, 1:53.30, a fost stabilit la sfarsitul zilei, fiind mai lent decat coechipierul Jacopo cu 9 zecimi de secunda. Calea de progresare a celor doi va continua in urmatorul test oficial, ce se va desfasura pe circuitul Misano Adriatico, pe 12 si 13 martie. La sfarsitul acelor 2 zile, Edoardo va decide daca va participa sau nu in Campionatul Italian (CIV).

Traseul din Bari poseda caracteristici tehnice excelente, un numar impresionant de campioni venind aici pentru a testa in timpul iernii. Administratia circuitului, asigurata de noii patroni, Aci-Vallelunga, a aratat un profesionalism ce a condus la un progres vizibil, care insa mai trebuie rafinat prin detalii cum ar fi punctele de prim ajutor si o clinica medicala.

  • Sursa: Academy GP / Jacopo Hosciuc
  • Photocredit: Academy GP
Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss