More

  Latest Posts

  Ex-Pilotul F1 câștigă titlul Super GT 2018 la showdown-ul în Motegi.

  Campionul F1 2009, Jenson Button, a câștigat campionatul japonez de Super GT la finalul sezonului de la Motegi.

  Ex-pilotul Formula 1,  Jenson Button a câștigat titlul Super GT 2018 alături de coechipierul Naoki Yamamoto, de la Honda după un showdown tensionat în finala la circuitil Motegi.

  Duo-ul Kunimitsu Racing fusese bătut pe poziția de pilotaj și a început cursa de duminică de pe locul doi, o poziție pe care și-o păstra până când Button a preluat masină de campionul Super Formula Yamamoto în timpul pitstopului.

  Button sa întors pe pistă în poziția a patra și sa mutat repede în poziția a treia, deși progresul său a fost stopat în spatele la Honda de Kosuke Matsuura și lui Nakajima. Acest lucru a permis ca perechile Lexus de Ryo Hirakawa și Nick Cassidy să se încheie cu doar cinci tururi rămase. Button și Yamamoto trebuiau să termine înaintea lor pentru a sigila coroana. Dar Button a ținut ferm pentru a obține un finisaj pe locul al treilea, care ia asigurat lui Yamamoto că Hirakawa și Cassidy au câștigat titlul cu doar un avantaj de trei puncte.

  Acesta a marcat primul titlu al lui Button de când a câștigat campionatul mondial de Formula 1 cu Brawn GP în 2009, în timp ce Britanicul devine și primul începător care a fost încoronat în campionul Super GT din 2005.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss