GP24 Media

LATEST POSTS

Ex-Pilotul F1 câștigă titlul Super GT 2018 la showdown-ul în Motegi.

Vizualizări: 24075

Campionul F1 2009, Jenson Button, a câștigat campionatul japonez de Super GT la finalul sezonului de la Motegi.

Ex-pilotul Formula 1,  Jenson Button a câștigat titlul Super GT 2018 alături de coechipierul Naoki Yamamoto, de la Honda după un showdown tensionat în finala la circuitil Motegi.

Duo-ul Kunimitsu Racing fusese bătut pe poziția de pilotaj și a început cursa de duminică de pe locul doi, o poziție pe care și-o păstra până când Button a preluat masină de campionul Super Formula Yamamoto în timpul pitstopului.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Button sa întors pe pistă în poziția a patra și sa mutat repede în poziția a treia, deși progresul său a fost stopat în spatele la Honda de Kosuke Matsuura și lui Nakajima. Acest lucru a permis ca perechile Lexus de Ryo Hirakawa și Nick Cassidy să se încheie cu doar cinci tururi rămase. Button și Yamamoto trebuiau să termine înaintea lor pentru a sigila coroana. Dar Button a ținut ferm pentru a obține un finisaj pe locul al treilea, care ia asigurat lui Yamamoto că Hirakawa și Cassidy au câștigat titlul cu doar un avantaj de trei puncte.

Acesta a marcat primul titlu al lui Button de când a câștigat campionatul mondial de Formula 1 cu Brawn GP în 2009, în timp ce Britanicul devine și primul începător care a fost încoronat în campionul Super GT din 2005.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES