More

  Latest Posts

  Evans prezice o luptă „foarte deschisă” pentru titlul WRC 2022 fără Ogier

  Elfyn Evans spune despre Campionatul Mondial de Raliuri din 2022 că va fi „foarte deschis”, deoarece Sebastien Ogier este pregătit doar pentru un sezon parțial.

  Pilotul Toyota a terminat pe locul secund în spatele coechipierului Ogier în ultimele două sezoane, ducând lupta pentru campionat în 2020 și 2021.

  Ogier s-a detaşat de cariera sa în WRC cu normă întreagă după ce a câștigat un al optulea titlu mondial, iar Evans apare acum printre primii pretendenţi la coroană anul viitor, deoarece categoria de top în raliuri salută noile reglementări hibride Rally1.

  În timp ce Evans s-a apropiat de titlu timp de doi ani consecutiv, galezul crede că vor fi câțiva pretendenţi la titlu anul viitor, în ciuda absenței lui Ogier.

  Evans este, de asemenea, precaut că o altă variabilă care va ajuta la determinarea rezultatului campionatului de anul viitor este calea parcursă de echipe în dezvoltarea noilor lor mașini Rally1.

  Evans

  „Cred că anul viitor este încă foarte deschis, să spunem că acum sunt mulți piloți rapizi în campionat care sunt încă foarte greu de învins și, desigur, cu regulamentele hibride, sunt încă multe necunoscute”, a spus Evans.

  „Ar putea fi foarte greu să ieși învingător chiar și cu cea mai bună mașină. Trebuie să vedem ce ne aduce anul viitor.”

  Ca urmare a deciziei lui Ogier de a-și reduce angajamentele WRC, Evans va deveni cel mai în vârstă și mai experimentat pilot din gama de piloți cu normă întreagă a Toyota în sezonul viitor, alături de Kalle Rovanpera și Takamoto Katsuta.

  Dar, potrivit lui Evans, asta nu va însemna că va prelua un rol de lider în echipă, Toyota adoptând o structură de statut egală între piloţii săi.

  „S-ar putea să fiu cel mai în vârstă și poate cel cu cea mai mare experiență, dar știm, de asemenea, că structura Toyota este foarte egală”, a adăugat el.

  „Nu există mai multă responsabilitate în spatele unui pilot sau altuia și cred că acesta este cel mai bun mod de a lucra.

  „Ne înțelegem cu toții foarte bine. De asemenea, este grozav să-l avem pe Seb încă implicat și ne putem ajuta unul de celălalt așa cum am făcut-o anul acesta.”

  Pregătirile lui Evans pentru sezonul 2022 nu au fost complet fluide după ce a suferit un accident în timp ce testa noul GR Yaris în noiembrie.

  Cu toate acestea, Toyota rămâne în mod rezonabil încrezătoare că noua sa mașină este gata în urma unui test recent în Franța înainte de deschiderea sezonului viitor de la Monte Carlo, din 20-23 ianuarie.

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Raliuri găsiţi AICI!

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss