Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  European Le Mans Series: 40-car 2020 listă de intrare (Video)

  Seria Europeană Le Mans (ELMS) și-a dezvăluit lista de intrare pentru sezonul 2020, care prezintă o grilă de 40 de mașini. Câmpul LMP2 va cuprinde din nou 18 autoturisme, Oreca rămânând producătorul dominant în categorie cu 15 înregistrări. Echipa Inter Europol Competition va folosi două Ligier, în timp ce un singur Dallara a fost înscris de echipa Carlin.

  Toate echipele de top din 2019 vor reveni pe grila din acest sezon, inclusiv echipa IDEC Sport câștigător al titlului și rivalul său principal G-Drive Racing. United Autosports a fost confirmat și pentru sezon 2020, echipa anglo-americană va folosi două Oreca 07 după ce și-a încheiat trecerea de la Ligier până la sfârșitul lui 2019.

  Nouă echipă cu numele „Richard Mille Racing” s-a alăturat de asemenea grilei, care va fi condusă de participantul WEC, Signatech. Katherine Legge a fost confirmată ca fiind prima lor pilot, în timp ce Tatiana Calderon și Sophia Floersch au fost legate de celelalte două locuri, formând o echipă complet feminină care ar putea să intre și în cursa 24 ore de Le Mans.

  Au fost confirmate un număr de 13 înregistrări pentru noua eră a clasei LMP3, cu 10 noi Ligier JS P320s alăturate de trei Duqueine (Norma) M30-D08. Atât United, cât și Inter Europol vor folosi câte doi mașini Ligier fiecare în categorie, în timp ce un alt JS P320 a fost înscris de catre IDEC Sport.

  Echipa câștigătoare a campionatului de anul trecut, EuroInternational, va reveni, de asemenea, pentru a-și apăra titlul și l-a numit pe campionul asiatic al Le Mans Series Harrison Newey drept primii pilot.

  Nouă mașini vor forma grila GTE, Porsche și Ferrari din nou singurii doi producători care vor fi reprezentați în clasă. Ferrari va forma cea mai mare parte a înregistrărilor, în timp ce două mașini Porsche au fost înscrise de Proton Competition, inclusiv unul sub bannerul Dempsey-Proton.

  Sursa: European Le Mans Series

  Photocredit: European Le Mans Series


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss