Latest Posts

European Le Mans Series: 40-car 2020 listă de intrare (Video)

Vizualizări: 25184

Seria Europeană Le Mans (ELMS) și-a dezvăluit lista de intrare pentru sezonul 2020, care prezintă o grilă de 40 de mașini. Câmpul LMP2 va cuprinde din nou 18 autoturisme, Oreca rămânând producătorul dominant în categorie cu 15 înregistrări. Echipa Inter Europol Competition va folosi două Ligier, în timp ce un singur Dallara a fost înscris de echipa Carlin.

YouTube video
Toate echipele de top din 2019 vor reveni pe grila din acest sezon, inclusiv echipa IDEC Sport câștigător al titlului și rivalul său principal G-Drive Racing. United Autosports a fost confirmat și pentru sezon 2020, echipa anglo-americană va folosi două Oreca 07 după ce și-a încheiat trecerea de la Ligier până la sfârșitul lui 2019.

Nouă echipă cu numele „Richard Mille Racing” s-a alăturat de asemenea grilei, care va fi condusă de participantul WEC, Signatech. Katherine Legge a fost confirmată ca fiind prima lor pilot, în timp ce Tatiana Calderon și Sophia Floersch au fost legate de celelalte două locuri, formând o echipă complet feminină care ar putea să intre și în cursa 24 ore de Le Mans.

Au fost confirmate un număr de 13 înregistrări pentru noua eră a clasei LMP3, cu 10 noi Ligier JS P320s alăturate de trei Duqueine (Norma) M30-D08. Atât United, cât și Inter Europol vor folosi câte doi mașini Ligier fiecare în categorie, în timp ce un alt JS P320 a fost înscris de catre IDEC Sport.

Echipa câștigătoare a campionatului de anul trecut, EuroInternational, va reveni, de asemenea, pentru a-și apăra titlul și l-a numit pe campionul asiatic al Le Mans Series Harrison Newey drept primii pilot.

Nouă mașini vor forma grila GTE, Porsche și Ferrari din nou singurii doi producători care vor fi reprezentați în clasă. Ferrari va forma cea mai mare parte a înregistrărilor, în timp ce două mașini Porsche au fost înscrise de Proton Competition, inclusiv unul sub bannerul Dempsey-Proton.

Sursa: European Le Mans Series
Photocredit: European Le Mans Series
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

European Le Mans Series

Latest Posts

Don't Miss