Latest Posts

Euro F3 Hockenheim: Juri Vips îl acuză pe Ralf Aron de o coliziune intenționată.

Vizualizări: 23955

Star al campionatului european de Formula 3, Juri Vips l-a acuzat pe compatriotul său, Ralf Aron că l-ar fi eliminat în mod intenționat pe acesta în ultima cursă a sezonului, la Hockenheim.

Aron l-a lovit pe colegul său Estonian, Vips, care era pe locul trei, învârtind-ui monopostul la virajul ac de păr, Spitzkehre în primul tur.

Acest lucru l-a coborât pe Vips până pe locul 22, acesta a reușit să urce însă înapoi până pe locul 10.

Pilotul Prema Powerteam, Aron, a terminat pe patru, după ce a pierdut o luptă – care a avut loc de-a lungul cursei – cu Alex Palou, dar a primit o penalizare de 20 de secunde în urma coliziunii din primul tur, coborândul pe 15, mult sub locurile cu puncte.

Incidentul de asemenea l-a eliminat din cursă pe Sacha Fenestraz, care a trecut peste partea din spate a mașinii lui Aron.

Vips l-a acuzat pe Aron, care, ne spune acesta, primise instrucțiunea de a îl elimina din cursă cu scopul de a îi oferi posibilitatea colegului de echipă, Robert Schwartzman în poziția a treia din campionat.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Mi s-a spus înainte de cursă că Ralf pornește din spatele meu, și că mă va elimina pentru a îl aduce pe Robert în poziția a treia.”

„Este întotdeauna trist să vezi așa ceva în Formula 1, dar în seriile de juniori așa ceva nu ar trebui să existe”

„Un mod foarte trist de a termina campionatul.”

În ciuda unor avarii, Vips a avut cel mai rapid tur din cursă, cu mai bine de trei zecimi de secundă, indicând că acesta ar fi avut o șansă reală la victorie în lipsa incidentului din primul tur.

Aron pentru Autosport: „Poate să creadă ce vrea, dar lucrurile nu au stat așa, nu pot spune nimic mai mult.

„Dacă privești filmările exterioare, mă luptam cu Alex Palou, iar acesta m-a strâns din exterior, am încercat să opresc, dar nu am reușit, iar ca să dovedesc că sunt inocent, nici Fenestraz nu a reușit să oprească și a trecut peste mine.

„Presupun că fiecare o să aibă părerea proprie, eu pot doar să spun că nu a fost intenționat. De ce aș face asta? Pentru mine ar fi mai bine dacă nu aș avea colegul de echipă pe locul trei în campionat, așa aș putea spune că mașina nu era bună de nimic!”

Story credit: Autosport

Traducere: Adam Ioan-Cristian

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss