GP24 Media

LATEST POSTS

„Etnia mea a fost un mod de a ieși în evidență”-Albon

Vizualizări: 9783

Alexander Albon spune că Lewis Hamilton a fost o inspirație pentru el, în perioada copilăriei, fiind de asemenea, dintr-o familie mai puțin „tradițională”, deși nu se se simțea dezavantajat de etnia sa.

Hamilton a câștigat primul său titlu în 2008, pe vremea când, Albon, era încă la cursele de karting. Alex care este primul tailandez din F1, după o perioadă de aproximativ 70 de ani, spune că Hamilton este un adevărat exemplu, fiind primul pilot de culoare din istoria sportului, el a arătat tuturor că Formula 1 este o opțiune viabilă chiar și pentru tinerii care se trag din familii așa-zis diferite.

„A fost o persoană pe care o idolatrizam când am crescut, ca mulți alții de vârstă mea, probabil.”

„Că să fiu sincer, pentru mine etnia a reprezentat un mod de a ieși în evidenta, un mod de a trece cu bine de formulele de juniori.”

„Am fost mereu susținut de Tailanda, și am avut suficiente oportunități. Deci, clar au fost căi diferite în ceea ce ne privește. Pentru mine a fost tot timpul bine. Am reușit astfel, să obțin diferite sponsorizări.”

Albon a menționat că nu a avut vreun incident legat de discriminarea rasială în copilărie: „Am fost protejat când eram mic, am învățat într-o scoală bună, una privată, așa că nu au existat probleme.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Faza e că, am concurat în Europa de pe la începutul carierei și a fost ok. Asta nu înseamnă că alții nu o pot duce mai bine sau mai rău, spun doar că în ceea ce mă privește pe mine, a fost bine.”

Albon a intrat în Formula 1 cu echipa de juniori Red Bull, a fost scos din program în 2012, dar primit înapoi în 2019 când și-a făcut debutul cu Toro Rosso.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES