More

  Latest Posts

  „Etnia mea a fost un mod de a ieși în evidență”-Albon

  Alexander Albon spune că Lewis Hamilton a fost o inspirație pentru el, în perioada copilăriei, fiind de asemenea, dintr-o familie mai puțin „tradițională”, deși nu se se simțea dezavantajat de etnia sa.

  Hamilton a câștigat primul său titlu în 2008, pe vremea când, Albon, era încă la cursele de karting. Alex care este primul tailandez din F1, după o perioadă de aproximativ 70 de ani, spune că Hamilton este un adevărat exemplu, fiind primul pilot de culoare din istoria sportului, el a arătat tuturor că Formula 1 este o opțiune viabilă chiar și pentru tinerii care se trag din familii așa-zis diferite.

  „A fost o persoană pe care o idolatrizam când am crescut, ca mulți alții de vârstă mea, probabil.”

  „Că să fiu sincer, pentru mine etnia a reprezentat un mod de a ieși în evidenta, un mod de a trece cu bine de formulele de juniori.”

  „Am fost mereu susținut de Tailanda, și am avut suficiente oportunități. Deci, clar au fost căi diferite în ceea ce ne privește. Pentru mine a fost tot timpul bine. Am reușit astfel, să obțin diferite sponsorizări.”

  Albon a menționat că nu a avut vreun incident legat de discriminarea rasială în copilărie: „Am fost protejat când eram mic, am învățat într-o scoală bună, una privată, așa că nu au existat probleme.”

  „Faza e că, am concurat în Europa de pe la începutul carierei și a fost ok. Asta nu înseamnă că alții nu o pot duce mai bine sau mai rău, spun doar că în ceea ce mă privește pe mine, a fost bine.”

  Albon a intrat în Formula 1 cu echipa de juniori Red Bull, a fost scos din program în 2012, dar primit înapoi în 2019 când și-a făcut debutul cu Toro Rosso.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss