GP24 Media

LATEST POSTS

Etapele finale ale Campionatului National de Supermoto si Viteza pe Motodrom la circuitul VIK Power, Arad 21-23/08

Vizualizări: 13311

Etapele finale ale Campionatului National de Supermoto si Viteza pe Motodrom vor avea loc pe circuitul VIK Power din Arad intre 21 si 23 august 2020. Concursul va fi organizat de clubul Motorsport Race Management București.

  • La Viteza pe Motodrom vor concura clasele: Junior I, II, III, 85cc, 125 Sport, Moto 3.
  • La Supermoto vor concura clasele: SM65, SM85, Open, Hobby si Veterani.

Toți participanții trebuie să completeze o Cerere de Înscriere (disponibilă aici). Sportivii înscriși online vor avea prioritate la secretariat.
Accesul spectatorilor este din păcate interzis pe toată durata celor trei zile de concurs.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Vineri este ziua dedicată în întregime antrenamentelor libere și oficiale. Ziua de vineri va începe cu înscrierea concurenților și verificările tehnice și se va încheia la ora 18:30 cu Ședința Tehnică. Sâmbătă la ora 10:10 va avea loc ședința cu sportivii, primele manșe ale etapei a III-a naționale urmând să înceapă la ora 14:30. Duminică 23.08.2020 avem manșele ultimei etape naționale, acestea începând la ora 10:50 cu clasele Juniori 2 și 3.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Vom afla împreună și vom sărbători campionii României la Festivitatea de Premiere programată să aibă loc la ora 14:00.

Programul complet de desfășurare si Regulamentul Particular al CNIR SM Et.III&IV sunt disponibile AICI.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES