More

  Latest Posts

  Etapa Women Rally de la Cluj a încheiat senzaṭional anul competiṭional 2021.

  Cluj-Napoca a găzduit în weekend-ul care tocmai a trecut cea de-a treia și ultima etapă a Campionatului Național Women RallyBosch Car Service 2021, o competiție sportivă care îmbină îndemânarea la volan cu momente de socializare și răsfăț, dedicată doamnelor și domnișoarelor.

  Peste 75 de concurente s-au aliniat la startul Trofeului Castrol, dintre care aproape jumătate s-au aflat la primul contact cu motorsportul. Conceptul Women Rally demonstrează astfel că a reușit să devină unul dintre principalii promotori ai motorsportului printre amatoarele de viteză, în doar patru sezoane de la înființare.

  Women Rally

  După cele două etape organizate cu succes la Timișoara și București, etapa de la Cluj-Napoca s-a desfășurat şi ea în cele mai bune condiții, încheind astfel „en fanfare” sezonul competițional de anul acesta.

  Într-un context dificil pentru organizatorii de competiții sportive, pentru Laura Savu emoțiile au fost la cote maxime:

  Etapa Women Rally de la Cluj s-a desfășurat conform planului, încheind cu succes sezonul competițional de anul acesta. Multitudinea de mesaje de felicitare, atât din partea concurentelor, cât și din partea partenerilor, mă îndreptățesc să cred că am reușit din nou o etapă de excepție.

  Women Rally

  Creșterea rapidă a numărului de cazuri COVID 19 a dus la impunerea unor noi măsuri restrictive, iar zecile de telefoane şi mesaje cu întrebarea: „Se mai ține Women Rally la Cluj?” au pus pe mine o presiune de neimaginat. În acest context, reușita organizării evenimentului la limită, respectând toate măsurile de siguranța, cu ajutorul partenerilor AEA Medical, face ca bucuria să fie și mai mare.

  Mulțumesc tuturor celor implicați în susținerea, organizarea şi desfășurarea evenimentului, cât şi concurentelor care ne-au onorat cu prezenta într-un număr atât de mare”.

  Startul festiv a avut loc vineri după-masa, în inima sportivă a orașului, pe esplanada Cluj Arena, unde participantele au fost prezentate pe rând de Florin Mihoc, vocea inegalabilă a evenimentelor Women Rally.

  Women Rally

  Cele două manșe de concurs s-au desfășurat sâmbătă pe traseul special amenajat în parcarea centrului comercial VIVO! Cluj-Napoca, unde soarele blând de toamnă a încununat un sezon extraordinar. Cele mai rapide trei concurente din cele 5 clase ale Trofeului Castrol – Women Rally Cluj-Napoca 2021 au fost:

  Clasament general (clasele 1-3):

  1. Izabella Gavrilă – Citroen C2
  2. Mara Iosif – Mercedes C300
  3. Sabina Ghiormescu / Ada Georgescu – BMW X2 xDrive 25D
  Women Rally
  Podium Clasament General (clasele 1-3)

  Clasa 1 (mașini cu motoare cu capacitatea cilindrică sub 1600 cmc):

  1. Izabella Gavrilă – Citroen C2
  2. Maria Țurai – Seat Ibiza
  3. Ana-Maria Ungureanu – Seat Ibiza
  Women Rally
  Podium clasa 1

  Clasa 2 (mașini cu motoare cu capacitatea cilindrică între 1600-2000 cmc):

  1. Mirela Bejnariu – Honda Civic
  2. Ildiko Martonos – Ford Ecosport 1.0
  3. Cristina Vlădoiu / Noemi Lokodi – Ford Puma
  Women Rally
  Podium clasa 2

  Clasa 3 (mașini cu motoare cu capacitatea cilindrică peste 2000 cmc):

  1. Mara Iosif – Mercedes C300
  2. Sabina Ghiormescu  /Ada Georgescu – BMW X2 xDrive 25D
  3. Mădălina Sarca – Audi Q3 / Sidonia Andrei – BMW 120D
  Women Rally
  Podium clasa 3

  Clasa 4 powered by George, primul banking inteligent din România (vehicule electrice):

  1. Cornelia Pleșoianu – BMW i3
  2. Rocsana Contraș / Dalma Pivariu – BMW i3
  3. Felicia Floarea – BMW i3
  Women Rally
  Podium clasa 4

  Clasa 5 (sportive licențiate sau mașini modificate):

  1. Angela Săutea – Renault Clio
  2. Ligia Barbu – Renault Clio
  3. Măriuca Ionescu – Mini Cooper S
  Women Rally
  Podium clasa 5

  Un campionat dinamic și primitor, Women Rally a început în 2018 cu o viziune curajoasă, oferind iubitoarelor de mașini și adrenalină un cadru sigur și organizat în care să își etaleze și să își rafineze calitățile în condusul sportiv, devenind astfel promotori direcți ai conducerii defensive.

  Clubul Sportiv Savu Racing a construit un mediu prietenos în care concurentele își dezvoltă aptitudinile la volanul propriilor mașini, devenind implicit șoferi mai buni sub îndrumarea și inspirația ambasadorilor Campionatului Național Women RallyBosch Car Service. Cu zeci de femei care împart pasiunea pentru mașini și adrenalină, Women Rally a devenit rapid prima oprire a șoferițelor care vor să descopere universul fascinant al sportului cu motor.

  Women Rally

  Acțiunea poate fi revăzută pe conturile de Facebook și YouTube Women Rally, unde au fost transmise în direct manșele de concurs pe parcursul sezonului. Informații despre cum se desfășoară o etapă Women Rally sunt disponibile pe site-ul oficial www.womenrally.ro și pe Instagram @womenrally.ro.

  Campionatul Național Women Rally, ediția 2021 a fost susținut de Bosch Car Service.

  Etapa a III-a – Cluj-Napoca (1-3 octombrie 2021) a Campionatului Național Women RallyBosch Car Service 2021, Trofeul Castrol, a fost susținută de către Castrol Edge, clasa de mașini electrice powered by George, primul banking inteligent din România, şi partenerii gold: RMB Inter Auto, reprezentanta Mercedes-Benz, Parsa Beauty, Gerovital – Doctor în frumusețe, Liberty Technology Park, Blush şi VIVO! Cluj-Napoca.

  Women Rally

  Parteneri silver: AEA Medical, Clinica Optimum, After Eight Garden, Brandocracy, Flori Holland, Coca-Cola, Pralina, Vittel, Corny,  Sigemo.

  Partneri: Primăria Municipiului Cluj-Napoca, Consiliul Județean Cluj, Cluj Arena.

  Parteneri media: TVR, TVR Cluj, Radio România Cluj, Livestream Romania, VIAClujTV, Ziarul News, Făclia, RallyMax, Autoştiri.ro, GP24.ro, FireWeb.

  Parteneri print: PMA Invest, Impress.

  Women Rally Banner

  Mai multe știri despre Campionatul Național de Women Rally găsiți AICI.

  Sursa: Comunicat Women Rally

  Photocredit: Women Rally


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss