More

  Latest Posts

  Etapa Iașului un succes rezonant pentru echipajele GP24

  Echipa de Raliuri GP24 Timis Rally Team are motive serioase de a fi mulțumită în urma Raliului Iașului. Echipa Timișeană a luat primele trei locuri în clasamentul echipelor la Iași.

  Echipajul compus din pilotul Samuil Mircea și co-pilotul Romain Gilles au avut o performanță excelentă în Audi A3-ul lor și au luat prima poziție. Pe doi a terminat echipajul format din pilotul Claudiu Albut și co-pilotul Alexandru Ursu care au concurat într-un Suzuki Swift Sport RS. În ultima poziție de pe podium a terminat echipajul format din pilotul George Marinescu și co-pilotul Arnold Caitanu.

  Echipajele au performat excelent de-a lungul evenimentului cu singura problemă majoră a evenimentului pentru echipa GP24 fiind abandonul din motive tehnice de care a suferit echipajul Roland Csato/Sandor Csikos.

   

  Rezultate excelente pentru echipajele GP24 Timis Rally Team la Raliul Iașului. În urma acestei penultime etape trei dintre echipele noastre ocupă primele trei locuri în clasamentul general cu cea de-a patra echipă pe locul șapte.

  Echipajul format din Claudiu Albut și Alexandru Ursu se afla în prima poziție cu 106 puncte, Samuil Mircea și Romain Gilles sunt pe locul doi cu 100 puncte urmat de George Marinescu și Arnold Caitanu pe locul trei cu 66 de puncte, iar echipajul lui Roland Csato si Sandor Csikos este pe șapte. Toate cele trei echipaje încă au șanse foarte bune de a câștiga Campionatul Național de Raliuri-2 din 2019.

   

  La clasa A1 echipajul format din Roland Csato și Sandor Csikos se află în prima poziție cu 52 de puncte.

  La clasa A2 echipajul format din Mircea Samuil și Romain Gilles sunt în frunte cu un avantaj de 50 de puncte.

   

   

   

   

   

  La clasa A3 avem locurile 1 și 3. Claudiu Albut și Alexandru Ursu au locul 1 cu 108 puncte, iar George Marinescu și Arnold Caitanu dețin locul trei cu un avantaj foarte liniștitor față de urmăritori.

   

  Așadar, Locul 1 în clasamentul echipelor rămâne neschimbat în ciuda abandonului echipajului Roland Csato/Sandor Csikos.

  Toate cele trei echipaje GP24 Timis Rally Team din fruntea clasamentului au șanse foarte bune de a câștiga titlul cu doar două etape rămase pe calendar.

  La echipe, GP24 Timis Rally Team se află pe locul doi cu mari șanse la titlu.

  Noi, cei de la GP24.ro am dori să le urăm mult noroc tuturor băieților pentru ultimele două etape și vrem să le mulțumim călduros pentru tot efortul depus până acum.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss