GP24 Media

LATEST POSTS

Etapa Iașului un succes rezonant pentru echipajele GP24

Vizualizări: 19500

Echipa de Raliuri GP24 Timis Rally Team are motive serioase de a fi mulțumită în urma Raliului Iașului. Echipa Timișeană a luat primele trei locuri în clasamentul echipelor la Iași.

Echipajul compus din pilotul Samuil Mircea și co-pilotul Romain Gilles au avut o performanță excelentă în Audi A3-ul lor și au luat prima poziție. Pe doi a terminat echipajul format din pilotul Claudiu Albut și co-pilotul Alexandru Ursu care au concurat într-un Suzuki Swift Sport RS. În ultima poziție de pe podium a terminat echipajul format din pilotul George Marinescu și co-pilotul Arnold Caitanu.

Echipajele au performat excelent de-a lungul evenimentului cu singura problemă majoră a evenimentului pentru echipa GP24 fiind abandonul din motive tehnice de care a suferit echipajul Roland Csato/Sandor Csikos.

Etapa Iașului un succes rezonant pentru echipajele GP24

 

Rezultate excelente pentru echipajele GP24 Timis Rally Team la Raliul Iașului. În urma acestei penultime etape trei dintre echipele noastre ocupă primele trei locuri în clasamentul general cu cea de-a patra echipă pe locul șapte.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Echipajul format din Claudiu Albut și Alexandru Ursu se afla în prima poziție cu 106 puncte, Samuil Mircea și Romain Gilles sunt pe locul doi cu 100 puncte urmat de George Marinescu și Arnold Caitanu pe locul trei cu 66 de puncte, iar echipajul lui Roland Csato si Sandor Csikos este pe șapte. Toate cele trei echipaje încă au șanse foarte bune de a câștiga Campionatul Național de Raliuri-2 din 2019.

Etapa Iașului un succes rezonant pentru echipajele GP24

 

La clasa A1 echipajul format din Roland Csato și Sandor Csikos se află în prima poziție cu 52 de puncte.

Etapa Iașului un succes rezonant pentru echipajele GP24

La clasa A2 echipajul format din Mircea Samuil și Romain Gilles sunt în frunte cu un avantaj de 50 de puncte.

Etapa Iașului un succes rezonant pentru echipajele GP24

 

 

 

 

 

La clasa A3 avem locurile 1 și 3. Claudiu Albut și Alexandru Ursu au locul 1 cu 108 puncte, iar George Marinescu și Arnold Caitanu dețin locul trei cu un avantaj foarte liniștitor față de urmăritori.

Etapa Iașului un succes rezonant pentru echipajele GP24

 

Așadar, Locul 1 în clasamentul echipelor rămâne neschimbat în ciuda abandonului echipajului Roland Csato/Sandor Csikos.

Toate cele trei echipaje GP24 Timis Rally Team din fruntea clasamentului au șanse foarte bune de a câștiga titlul cu doar două etape rămase pe calendar.

La echipe, GP24 Timis Rally Team se află pe locul doi cu mari șanse la titlu.

Noi, cei de la GP24.ro am dori să le urăm mult noroc tuturor băieților pentru ultimele două etape și vrem să le mulțumim călduros pentru tot efortul depus până acum.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES