More

  Latest Posts

  Estrella Galicia 0.0 nu îl urmează pe Carlos Sainz la Ferrari

  Numele Carlos Sainz, a fost legat de producătorul spaniol de bere, Estrella Galicia 0.0, din 2013, când pilotul a făcut primii pași în F1, după ce a testat cu Toro Rosso și Red Bull. Promovarea sa ca pilot al Scuderiei din Faenza, a întărit parteneriatul dintre ei, iar acesta a ajuns la apogeu, când Estrella Galicia a devenit sponsor oficial McLaren, urmărind cariera spaniolului, care a ajuns să concureze pentru formația din Woking.

  Cu toate acestea, din 1 ianuarie 2021, Sainz a devenit pilot Ferrari, iar contractul de sponsorizare cu producătorul de bere și McLaren, s-a încheiat. Brand-ul Coruna nu se mai află pe lista de parteneri ai echipei britanice, pentru acest an.

  Fabrica de bere, nu îl va urma însă pe Carlos, la Maranello – potrivit unor specialiști de la Decalspotters – deoarece, preferă să își concentreze resursele pe Campionatul Mondial de Moto. Estrella Galicia este partener oficial al unor echipe din Moto2 și MotoE și sponsor personal, pentru Alex și Marc Marquez.

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss