GP24 Media

LATEST POSTS

Estrella Galicia 0.0 nu îl urmează pe Carlos Sainz la Ferrari

Vizualizări: 17375

Numele Carlos Sainz, a fost legat de producătorul spaniol de bere, Estrella Galicia 0.0, din 2013, când pilotul a făcut primii pași în F1, după ce a testat cu Toro Rosso și Red Bull. Promovarea sa ca pilot al Scuderiei din Faenza, a întărit parteneriatul dintre ei, iar acesta a ajuns la apogeu, când Estrella Galicia a devenit sponsor oficial McLaren, urmărind cariera spaniolului, care a ajuns să concureze pentru formația din Woking.

Cu toate acestea, din 1 ianuarie 2021, Sainz a devenit pilot Ferrari, iar contractul de sponsorizare cu producătorul de bere și McLaren, s-a încheiat. Brand-ul Coruna nu se mai află pe lista de parteneri ai echipei britanice, pentru acest an.

Fabrica de bere, nu îl va urma însă pe Carlos, la Maranello – potrivit unor specialiști de la Decalspotters – deoarece, preferă să își concentreze resursele pe Campionatul Mondial de Moto. Estrella Galicia este partener oficial al unor echipe din Moto2 și MotoE și sponsor personal, pentru Alex și Marc Marquez.

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES