More

  Latest Posts

  Esteban Ocon semnează cu Alpine F1 până în 2024

  Esteban Ocon a semnat un nou contract de trei ani cu echipa Alpine Formula 1, menținându-l pe francez în ținuta Enstone până în sezonul 2024.

  După un an de pauză, Esteban Ocon s-a întors în F1 anul trecut cu Alpine, când încă mai concura sub steagul Renault, și a rămas în 2021 alături de dublul campion mondial Fernando Alonso.

  Înaintea cursei de acasă a lui Ocon, a Marelui Premiu al Franței de la Le Castellet, Alpine a anunțat că îl va menține pe francez la bord pentru încă trei sezoane dincolo de 2021, semnând o prelungire a contractului până în sezonul 2024.

  Esteban Ocon

  În anunțul său, Alpine a declarat că noua afacere „evidențiază credința echipei în francez ca vedetă a sportului și angajamentul său față de obiectivul pe termen lung al succesului Campionatului Mondial”.

  „Sunt încântat să continui cu echipa după acest an și este un sentiment fantastic să-mi asigur viitorul cu Alpine”, a spus Esteban Ocon.

  „Am progresat bine împreună de când m-am alăturat echipei și îmi propun să continui această călătorie înainte.

  „Avem mari provocări, în special cu noile reglementări din 2022. Sunt sigur că ne putem atinge obiectivele lucrând din greu împreună și continuând povestea.

  După un an de revenire dur în 2020, Ocon a arătat o formă îmbunătățită și, până acum, l-a depășit pe Alonso cu patru la doi.

  fernando alonso esteban ocon alpine f1 2021 garage

  De asemenea, Esteban Ocon a luat primul său podium F1 la Marele Premiu din Sakhir de anul trecut, care s-a dovedit a fi un punct de cotitură pentru fostul protejat Mercedes.

  “Mă gândesc adesea la Marele Premiu din Sakhir de anul trecut cu podiumul și mă motivează să creez astfel de amintiri mai speciale”, a adăugat tânărul de 24 de ani.

  „Aștept cu nerăbdare următorul capitol, dar deocamdată suntem foarte concentrați asupra acestui sezon și luăm fiecare cursă pe măsură ce vine”.

  CEO-ul Alpine, Laurent Rossi, a adăugat: „Suntem foarte mândri că îl păstrăm pe Esteban ca parte a familiei Alpine.

  „De când s-a întors la echipă în 2020, Esteban a crescut în încredere și statură pentru a oferi consecvent rezultate bune și pentru a ajuta la dezvoltarea mașinii împreună cu echipa.

  „În ciuda vârstei tinere, el are o mare experiență în Formula 1 și are o traiectorie pozitivă atât în maturitate, cât și în abilitatea sa la volan.

  “El este un atu puternic pentru noi acum și, de asemenea, în viitor, pe măsură ce ne confruntăm cu provocarea noilor reglementări. Avem toată încrederea în Esteban pentru a contribui la conducerea echipei și a brandului la nivelul următor și la îndeplinirea obiectivelor sale pe termen lung. ”

  Esteban Ocon

  Fostul campion al Seriei FIA F3 și GP3, Ocon, a debutat la F1 pentru Manor la jumătatea sezonului 2016 și apoi s-a mutat în Force India, care a devenit Racing Point.

  După ce a fost înlocuit la Racing Point de Lance Stroll, Esteban Ocon a petrecut sezonul 2019 pe margine ca pilot de rezervă Mercedes înainte de a se întoarce la Renault în 2020.

  Mai multe ştiri despre Campionatul de Formula 1 găsiţi AICI!

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Formula1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss