More

  Latest Posts

  Este timpul pentru primul concurs pe GP24.ro

  Vizualizări: 5448

  Salutare prieteni ai motorsportului,

  Începând de astăzi vom derula primul concurs lunar marca GP24. În fiecare lună vom avea câte un concurs special pentru voi!

  Vă surâde ideea de a câștiga o fotografie cu autograful unuia dintre marii piloți din Formula 1 sau dintr-o altă disciplină din lumea motorsportului?

  În primul nostru concurs, avem o fotografie cu o figură marcantă din lumea motorsportului conducând un monopost de Formula 1. Tot ce trebuie să faceți este să ne spuneți cine e respectivul pilot.

  Regulile de participare la concurs sunt simple:

  1. Răspundeți la întrebarea din postarea originală care poate fi găsită pe grupul de Facebook GP24 și pe pagina de Facebook GP24.
  2. Like la postarea originală
  3. Like la pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/gp24stirif1simotorsports/
  4. Share la postarea originală

  Dintre răspunsurile corecte vom alege câștigătorul în mod aleatoriu. Acesta va primi fotografia cu autograful prin intermediul curierului. Partenerii și redactorii GP24 nu au voie să participe la concurs.

  Termenul limită de înscriere pentru concursul de luna aceasta este 15 noiembrie 2018.

  Nu poți câștiga dacă nu participi! Pe locuri, fiți gata, start!

  Intrebarea:
  Cine este pilotul în acest Ferrari F2004?

   

  Ce puteți câștiga în această lună?
  Cartea originală Fan Ferrari a fost semnată manual de Sebastian Vettel și Kimi Raikkonen în timpul Marelui Premiu al Ungariei.

  Rămâneți vigilenți pentru mai multe concursuri GP24 cu premii interesante. Într-unul din concursurile ulterioare veți avea șansa de a câștiga 2 bilete pentru GP 2019 din Ungaria.

  Sursa:
  Photocredit:

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Latest Posts

  Don't Miss