GP24 Media

LATEST POSTS

Este posibil ca Mazepin să nu poată concura sub steagul rusesc în 2021

Vizualizări: 10163

Este foarte posibil ca Nikita Mazepin să nu poată concura sub steagul rusesc în Formula 1 în acest an. Recent, Nikolay Gryazin a trebuit să ia parte la raliul din Monte Carlo, drept sportiv independent, după un scandal pe plan mondial, legat de dopaj. Agenția mondială anti-doping a decis să interzică Rusiei să ia parte la competiții sportive în 2021, după ce a fost acuzată de dopaj în masă.

Expertul rus, Alexey Pundit crede că debutantul Haas, Nikita Mazepin, ar putea fi afectat, în aceeași măsură: „Există o soluție”, a declarat comentatorul Match TV. „În multe sporturi, atleții concurează acum sub steagul federației naționale – în acest caz ar fi Federația Rusă de Automobilism.”

„În ceea ce privește imnul, vom vedea, dar trebuie să fii exagerat de optimist ca să crezi că ar putea ajunge pe podium, în primul sezon, alături de Haas. Dar cu steagul este o problemă, pentru că apare peste tot, pe circuit, la boxe, pe echipament. Nu ar fi foarte plăcut să ți se ia dreptul de a-ți purta steagul”, a adăugat Popov.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Sunt zvonuri care indică chiar că Formula 1 va trebui să schimbe numele Marelui Premiu al Rusiei, în Krasnodar GP sau Sochi GP. „Factorul esențial aici, este faptul că numele este comercial. Contractul a fost semnat cu mult timp înainte de acest incident, deci nu ar trebui să poată fi modificat acum”, a ecplicat Popov.

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES