More

  Latest Posts

  Este posibil ca Mazepin să nu poată concura sub steagul rusesc în 2021

  Este foarte posibil ca Nikita Mazepin să nu poată concura sub steagul rusesc în Formula 1 în acest an. Recent, Nikolay Gryazin a trebuit să ia parte la raliul din Monte Carlo, drept sportiv independent, după un scandal pe plan mondial, legat de dopaj. Agenția mondială anti-doping a decis să interzică Rusiei să ia parte la competiții sportive în 2021, după ce a fost acuzată de dopaj în masă.

  Expertul rus, Alexey Pundit crede că debutantul Haas, Nikita Mazepin, ar putea fi afectat, în aceeași măsură: „Există o soluție”, a declarat comentatorul Match TV. „În multe sporturi, atleții concurează acum sub steagul federației naționale – în acest caz ar fi Federația Rusă de Automobilism.”

  „În ceea ce privește imnul, vom vedea, dar trebuie să fii exagerat de optimist ca să crezi că ar putea ajunge pe podium, în primul sezon, alături de Haas. Dar cu steagul este o problemă, pentru că apare peste tot, pe circuit, la boxe, pe echipament. Nu ar fi foarte plăcut să ți se ia dreptul de a-ți purta steagul”, a adăugat Popov.

  Sunt zvonuri care indică chiar că Formula 1 va trebui să schimbe numele Marelui Premiu al Rusiei, în Krasnodar GP sau Sochi GP. „Factorul esențial aici, este faptul că numele este comercial. Contractul a fost semnat cu mult timp înainte de acest incident, deci nu ar trebui să poată fi modificat acum”, a ecplicat Popov.

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss