Latest Posts

Este posibil ca Mazepin să nu poată concura sub steagul rusesc în 2021

Vizualizări: 10761

Este foarte posibil ca Nikita Mazepin să nu poată concura sub steagul rusesc în Formula 1 în acest an. Recent, Nikolay Gryazin a trebuit să ia parte la raliul din Monte Carlo, drept sportiv independent, după un scandal pe plan mondial, legat de dopaj. Agenția mondială anti-doping a decis să interzică Rusiei să ia parte la competiții sportive în 2021, după ce a fost acuzată de dopaj în masă.

Expertul rus, Alexey Pundit crede că debutantul Haas, Nikita Mazepin, ar putea fi afectat, în aceeași măsură: „Există o soluție”, a declarat comentatorul Match TV. „În multe sporturi, atleții concurează acum sub steagul federației naționale – în acest caz ar fi Federația Rusă de Automobilism.”

„În ceea ce privește imnul, vom vedea, dar trebuie să fii exagerat de optimist ca să crezi că ar putea ajunge pe podium, în primul sezon, alături de Haas. Dar cu steagul este o problemă, pentru că apare peste tot, pe circuit, la boxe, pe echipament. Nu ar fi foarte plăcut să ți se ia dreptul de a-ți purta steagul”, a adăugat Popov.

Sunt zvonuri care indică chiar că Formula 1 va trebui să schimbe numele Marelui Premiu al Rusiei, în Krasnodar GP sau Sochi GP. „Factorul esențial aici, este faptul că numele este comercial. Contractul a fost semnat cu mult timp înainte de acest incident, deci nu ar trebui să poată fi modificat acum”, a ecplicat Popov.

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Formula 1 World Championship

Latest Posts

Don't Miss