GP24 Media

LATEST POSTS

ESPORTS-F1 2019:Codemasters va impresiona enorm prin introducerea F2 și a mai multor mașini clasice în joc

Vizualizări: 18162

Producătorii jocului F1 2019,Codemasters ,au confirmat faptul că mașinile și piloții din Formula 2  din sezonul 2018 (sezonul 2019 va fi adaugat în primul update) vor fi prezenți , de anul acesta,în jocul licențiat de Marele Circ , lucru care le face viața mai ușoară celor care căutau moduri pentru diverse simulatoare(precum cel de la RSS ptr Assetto Corsa), dar, mai ales, celor care joaca de pe consolă.ESPORTS-F1 2019:Codemasters va impresiona enorm prin introducerea F2 și a mai multor mașini clasice în joc

Însă surprizele nu se termină:directorul francizei,Jeal Paul, a anunțat faptul că Ayrton Senna și tânărul Alain Prost,împreună cu monoposturile din 1990, vor fi introduse și ele în joc, ca parte din ,,Legends Edition”(cu early access pe 25 iunie).

F1 2019 screenshot

F1 2019 screenshot

,,Rivalitatea lor a început în 1984 , iar,în 1990,la Marele Premiu al Japoniei,a atins apogeul.Este cea mai mare rivalitate a Marelui Circ și a fost foarte cerută de fani” , a declarat Jeal.

Trailerul îl puteți vedea aici:

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

YouTube video

Photo și videocredit:F1 games from Codemasters

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES